![]() |
Pytanie. Obozy cyklopów na PoH.
Mam pytanie dot. obozów cyklopów na pohu(chodzi mi zarówno o te nowe, jak i stare). czy mozliwe jest zlurowanie w tamte okolice GS`a? Słyszałem ze bardzo fajny tam exp , i chcialem wyprobowac. Lvl 35 druid 39 mlv(nie smiac sie), eq c armor, crus helmet, vamp shield, tempest rod, knight legs. Dac rade to pewnie dam, ale chodzi mi wlasnie o gsy( nie chce stracic czegos z eq, bo nei mam kasy na nowe)
z gory thx |
Nie da sie tam lurnac gsa.
|
/\ a sprawdziles chociaz? -.-
|
Cytuj:
|
Jeśli chodzi o wejście do PoH'a to jeszcze przed zimowym update'em spotkałem tak zlurowanego gs i draga, ale jesli chodzi o jaskinie przed wejściem to nie wiem w którym miejscu zadziala system anti-lure.
|
Da się tam lurnać gs'a.
@topic Ale masz problemy... Jak Ci wyskoczy gs to sobie wyjdziesz po drabince. Ja tam expiłem 14 sorciem i jakoś nigdy od gs'a nie padłem. |
Expilem tam od 13 do 35 lvlu i nigdy nie spotkalem tam lurnietego gsa.
|
Cytuj:
@Down GS'a się da lurnąć na tą górkę z której widać Scorpiony. @Edit Ale o ile pamiętam trzeba iść z nim dołem, bo górą znika ^_^ |
Da sie lurnac pod 1 oboz, ale znika ten gs obok tej gorki ze scorpionami. Raz tam wpadlem na gsa 13 pallkiem -.- mialem przeogromne szczescie ze haste nie wlaczyl i mi zniknal kolo tej gorki.
Ale draga sie da ropnac, raz tam pustoszyl 10 lvle obok tej gorki i ogniska :P |
Da się zlurować pod drabinke ze skorpionami napewno bo wczoraj tam masa ludzi padla, ale tam dalej raczej znika.
|
Te nowe respy cyców przed PoH
Elo !!!
Ma ktoś mapke z dokładniejszym miejscem tego respa... Bo chciał bym tam moim drutem poexpic ale sie wlasnie boje gs i minoskow i szkoda mi runek . Prosił bym aby ktoś mi opisał mniej więcej ten resp z góry Thx!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |