![]() |
Poszukiwana ;p
Witam!
Poszukuje gry o wymaganiach : 800mhz procesor 256 mb ram wiecej nie znam ;p Uprzedzam nie moze to byc gra typu : Maple story Nie poszukuje gier : Silkroad Online , MuOnline , Knight Online... Wszystkie zostaly przetestowane i weszla tylko jedna ale z la[GUILD][/GUILD]ami ;p Mianowicie Silkroad... Wiem ze to szatanski sprzet , ale chce znalesc jakas fajna gre do lutego , bo bede mial nowego kompa i odrazu bede wiedziec co sciagnac ;p PS: Nie poszukuje takze gier takie jak :Igunz , NAgunz i rozne typy gunz albo jakies zabijanki.. , także diablo odpada... Z gory dziekuje |
Re:
Jest spis RPGów...
|
Cytuj:
Taa , po pierwsze gdzie go masz? A no może tu gdzieś na stronie up B) :baby: :D Ale nie chce mi sie ogladac 100 stron + .... |
Re:
To niech ci sie kuwa zachce...
|
Cytuj:
Pls , nie podawac takich odpowiedzi jak @up.. |
Jeden przyklejony i drugi przyklejony
|
Ci sie nie chce ogladac 100+stron to my mamy ci robic 3 taki temat o spisie ? Pomysl czlowieku kto bedzie ciebie wyreczal ...
|
www.tibia.com
bardzo ciekawe mmorpg w ktorym masz 4 profesje -sorcerer -knight -paladin -druid gra jest banalna :) nabijasz skille typu:lvl, magic lvl, sword, axe, club, fishing, fist :) mozesz tez wykonywac questy gra jest darmowa choc jesli chcesz to mozesz kupic pacca :) a tu mozesz znalesc rozne informacje po polsku na temat tej gry www.tibia.pl |
To ja może polece Ci Conquer Online :) Grafika troche slaba ale na Twoim sprzęcie na pewno pójdzie z co najmniej 32 fps'ami :P KLIK
|
KalOnline?
www.kalonline.com fajna gra, realia azjatyckie (:P), waży 250mb a grałem na 256ram Radeon9200 i athlonie 2500... Bez zacinki na najwyzszych (prawie) choc grafike ma niezla... Powinno ci wejsc, w razie czego moj nick (na serwerze Bango) Matrik :P Jak chcesz GG to PM |
Ja proponuje jak tu kolega wyzej tibie. Można walić z axa i z "ruszczki", a to jest już duży plus.
|
@up
Niestety , gralem i w Conquera i w Kalonline i zadna mi sie nie spodobala :evul: 8o :D |
Po pierwsze wiecie co to znaczy prowokacja ?
Po drugie wiecie, że karmicie trolla ?? |
no nie
ale no nie będę hamski i odpowiem na temat proponuje runescape/maple story/dark eden/mario/lemingi/ucz sie z reksiem/z ortografia za pan brat i wiele wiele innych |
Jak to ujął Besn - w sapera jego mać
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01. |