![]() |
141 EK Dropped
|
No ladnie, ladnie.
Niezly team. Tie mogl zginac 2 razy - najpierw na spam ue, potem na mostku. Powodzenia na polu bitwy. |
Nice battle. Fakt, juz myślałem że padnie ale udało mu sie i gdyby nie on i narelli to niewiadomo jakby to sie skonczyło :) wielkie uff ze na ich miejscu niebylo makaveliego i totka bo na battle w cyclo niespelnili swojej roli.
Supp/. |
Filmu jeszcze nie obejrzalem do konca, ale ciekawi mnie Twoja wypowiedz
"Z arrowsow bez łuku" .... to co? rzucali w niego pojedynczymy arrowsami ? nvm :P #Edit - po filmie DNO -.-'' |
no tak tie zawsze daje rade :P podziwiam go za to :D:D
edit:@up no to taki żart bo nie chciałem pisać "super battle na dwarf bridge comment plax" |
lol a dnem możesz nazwać jakieś pk 13 lvl a nie to. może to nie jest super pokaz pvp ale nie codziennie pada 141 ek i to na pandorii
|
No z tym się zgodzę poza tym the trio było off :) wiec gz odwagi xD
Jedynego niekumam czemu mnie ubiłes? może Ci się nudziło? Heh. własnie tak jest na pandorii. Btw. i tak jestem za wami. ps. zamiast pisać 2 posty pod sobą mozna zedytować. to tak na przyszłość. @down. Hehehe. Ten świat można powiedzeć ze jest zacofany. a Ty czemu niegrasz? brak czasu czy poprostu masz hunta? |
Cytuj:
czasami sobie przegladam tabelke skilli i od pol roku jestem na tej samej pozycji. tam sie w ogole nie skiluje? |
Cytuj:
@edit cholera, double post, zamiast edytuj, wzialem cytuj... jak jakis modek moze, to niech usunie posta nade mna. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |