![]() |
Good.
No, no całkiem ładnie. Ocena +++++8/10
|
Bardzo fajne ^^
+Fabula +PS<soryy myslałem...> +oufity +postacie +calokstałt 7.5/10:D Masz tu minusy -krótkie -brak prologu<jezeli jest to sorry> Sorry +[1.5punkta] Przepraszam za gimpa |
@Rayza
Heh niema za co :P Hmm... napisałeś krótkie to twoim zdaniem ile powinna miec obrazków next part aby niebyło krótki ?;P No i brak prologu tak niema tak prologu a po co on ma byc ? Można powiedziec, że to jest prawie jak prolog... (pół na pół :evul: ) |
No najs ale czemu mnie tam nie ma ? Fakt, jest wzmianka o młaaa ale mnie we wlasnej osobie, nie ma -,-. Jak narazie dam ci hmm a co tam 10/10 ;).
|
"Nazj,nazj dajuesz mołe"Niezle!Dajesz więcej!
|
fajna fabuła
|
Czy mi się zdaje czy wy chcecie stare czasy przywołać ;) Wtedy, kiedy były superowskie fake;)
Wykonanie- jest wręcz doskonałe! Wszystko równo! Tylko to światło od pochodni trochę głupawe ale to niema wielkiego znaczenia. Fabuła- Wciąga jak odkurzacz. bardzo rzadko daję komukolwiek ocenę... 10/10 ;) Więcej więcej plix! |
Wszytsko jest dobrze. 10/10
|
Seziu wzioł się za fakeee!!
Super zajedwabistyy.. ;) Zawsze lubiłem twoje faki ;) +9,5/10 |
Fajna fabuła i ogólnie wszystko jest ok tylko..... ELFY! no i kilka literówek!
9\10 |
Fajny fake... ale sa bledy ;<:
- Jezeli jest taki masta, yo czemu poprostu nie wpadnie do zamku i nie zabije krola? - Czemu zabil te elfy - Jezeli ten elf jest taki wazny, to czemu ma 3 slabych wojownikow? Brak magow elfich ani lucznikow. - Literowki ;p Bledy w grafice nie wykrylem (a moze nie chcialem?) wiec chodzi tu tylko o fabule. |
Fake fajny, ale są drobne litrówki w zdaniach. Graficznie ładnie i efektowo też. Poczekam z oceną aż się akcja rozwinie.
@Sezu W jakim programie robisz czarno- biały? @down Z PS'em się schowaj xD |
@Veruis
No niestety niemoge Ci wszystkiego powiedziec ;] Wparuje do zamku ? Co to kamikadze ??!! Przecież to zamek, pełno straży -.- Czemu zabił elfy ? Tego Ci niepowiem ;] @Harry W PS'sie ;] |
Cytuj:
Wiesz.. Elfy sa silniejsze od byle jakich straznikow =p, wiec zamek to nie problem jak zabil elfy. Przygotowac line, kilka strzal, luk, pare innych rzeczy i caly zamek byebye :S. |
Oy Veruis czepiasz sie takich błahych rzeczy i drobnostek ;]
|
czy moze byc inna ocena???? 100/10!!!!!!!
|
Dobre ;D 9/10 bo tak mi sie podoba ;p
|
Hmmm... Sezu zrobił fake, a ja go jeszcze nie skomentowałem? No to masz komenta... Tzn. 9/10 :D
|
Nareszcie jakiś fake, w którym nie muszę wyszukiwać błędów, bo po prostu mi się podoba ;) Masz ode mnie to 9/10 (ZAWSZE może być lepiej)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |