![]() |
Wysokolvlowcy!
Powiedzcie jakich macie qmpli na najwyzszych lvlach i jak sie nazywaja oraz co sondzicie o zachowaniu wysokolvlowcow w niektorych sytuacjach!
|
Wydaje mi sie ze lepiej nie mowic imion bo pozniej tylko beda napastowani przez bande noobow bo mysla ze skoro sie przyjaznia z jednym polakiem to beda ze wszystkimi.
Kolesie z ktorymi czesto gadam w czasie robienia run: Druid lvl 85 - nawet fajny koles, poczatkowo troche sie dystansowal od reszty, ale ostatnio super sie gada. Knight lvl 72 (akurat lepiej znam jego UH makera na 13 :) ) - kawalarz, ale ciezko sie z nim czasem dogadac bo slabo mowi po angielsku (po polsku wcale) Sorcerer lvl 52 (a moze juz 53) - rowniez swietny towazysz rozmowy, pozatym nauczyl mnie bardzo duzo na temat grania druidem/sorcererem. Z rycerzem i czarodziejem bylem juz nawet na hutanch (oni proponowali), ale druid powiedzial nie bo on tylko z jednym jakims tam najlepszym kolega lazi (zdaje sie paladyn lvl 9X). Co do nieznajomych high lvlowcow spotkanych jak poluje to tez musze pochwalic, czesto cos tam podpowiedza na temat spawnu, a generalnie to sie nie wpychaja i jak widza ze jestem pierwszy na spawnie to wiekszosc to respektuje i albo idzie gdzie indziej albo czeka obok. Tak dobrze wyglada sprawa tylko przy >50 lvl, "high" levelowcy na 30-40 to z regoly skrajne (cenzura) wyzywajace wszystkich do okola slabszych od siebie. Gram na non PvP wiec zabic mnie nie moga. |
niemam zadnego qmpla na highlvl :(
|
Uważam że ten temat jest bez sensu. Chwalisz sie czy co? Ja to się qmpluje nie z powodu lvlu tylko z normalnego powodu.
EDIT:Sry nie spojrzałem że to wczorajszy temat... ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |