![]() |
Dziwny cycek:D
Moze to glupie a moze normalne ale widzialem cycka ktory idac sobie w moja strone przesuwal skrzynke :D malo tego: potem skrzynka zniknela (nie ma opcji zeby przesunal ja gdzies daleko poza ekran bo bylismy w malym pomieszeniu), wiec musial ja zawinac (do bp? :D ), pomyslalem sobie ze zabije cyca i zobacze co bylo w skrzynce, zabilem go ale skrzynki w nim nie bylo:D wie ktos o co chodzi? =]]
|
Hmmm to normalne że przesuwa skrzynki.. ale żeby je kradł ;) ? Może .....hmmm .... w cośrzucił i zniknoł :O ? niewiem ... musiał bym to widzieć ;) .
|
wcale ni znikneła..gdy potwur przaj np.szkrzynie to po pewnym czasie ją rozwal :)
|
Bleblek ma rację, szczególnie gdy na torze skrzynki jest jakas przeszkoda, np. ściana, pierwszy raz doświadczyłem tego gdy uciekałem przed slimem i mi stołek rozwalił (-.-') oj ostro było...
|
To jest normalne zachowanie, że potwory chcą się do Ciebie dostać. Te najsilniejsze potwory, żeby się do Ciebie dostać są w stanie nawet zabijać słabsze, nawet przez siebie przywołane (patrz np GS).
Pozdrawiam Matfiej |
Cytuj:
FRI ITENX PLX |
To samo ma miejsce z parcelami :)
Kiedyś po 5 godzinach expienia na guardach, zachciało mi się odrazu przełożyć lootbag do parcela. Tak sobie go pchałem i pchałem, aż wreszcie przechwycił go guard - pchnoł o ściane i grube -naście .oz poszło .... X( |
Taaa, przeszkody przesuwają praktycznie wszystkie potworki od ghoula w górę włącznie. A jeżeli chodzi o zabijanie potworków to mistrzami w tym są zerki xD. Aha, ubijanie potworków przez potworki nie wygląda tak że zerk zadaje np minosowi 100 obrazen. Wyglada to tak że zerk uderza, pojawiają sie takie szare iskierki i potwór umiera xD
|
Taaa...dobrze pamiętam jak mój kolega wykorzystywał bug'a z kwiatkami, i myślał że to samo działa z parcelami, i też było to z cyckiem, który w pewnym momencie ową paczkę usunął. Do dziś się z niego śmieje, bo darł się na całą kafejke: "Cycek mi paczke wpie*****ł!!!"
Widzieliście jak monk zabija warriory w molts ?? :] |
Mi kiedyś na poh'u cycek minoski zabijał :/ To były właściwie przedola pohu, ale wiecie mino 50exp, a poszło ich z kilkanaście :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |