Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwny cycek:D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10850)

Uhahany 31-08-2004 20:45

Dziwny cycek:D

Moze to glupie a moze normalne ale widzialem cycka ktory idac sobie w moja strone przesuwal skrzynke :D malo tego: potem skrzynka zniknela (nie ma opcji zeby przesunal ja gdzies daleko poza ekran bo bylismy w malym pomieszeniu), wiec musial ja zawinac (do bp? :D ), pomyslalem sobie ze zabije cyca i zobacze co bylo w skrzynce, zabilem go ale skrzynki w nim nie bylo:D wie ktos o co chodzi? =]]

Mistrz Czarnego Miecza 31-08-2004 20:53

Hmmm to normalne że przesuwa skrzynki.. ale żeby je kradł ;) ? Może .....hmmm .... w cośrzucił i zniknoł :O ? niewiem ... musiał bym to widzieć ;) .

bleblek 31-08-2004 20:54

wcale ni znikneła..gdy potwur przaj np.szkrzynie to po pewnym czasie ją rozwal :)

Vicious Phoenix 31-08-2004 20:57

Bleblek ma rację, szczególnie gdy na torze skrzynki jest jakas przeszkoda, np. ściana, pierwszy raz doświadczyłem tego gdy uciekałem przed slimem i mi stołek rozwalił (-.-') oj ostro było...

Matfiej 03-09-2004 17:38

To jest normalne zachowanie, że potwory chcą się do Ciebie dostać. Te najsilniejsze potwory, żeby się do Ciebie dostać są w stanie nawet zabijać słabsze, nawet przez siebie przywołane (patrz np GS).

Pozdrawiam
Matfiej

elmo_us 03-09-2004 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matfiej
To jest normalne zachowanie, że potwory chcą się do Ciebie dostać. Te najsilniejsze potwory, żeby się do Ciebie dostać są w stanie nawet zabijać słabsze, nawet przez siebie przywołane (patrz np GS).

Pozdrawiam
Matfiej

Fakt kumpel mowil ze widzial jak dwarf guard gdy go gonil (kumpel lurowal) po drodze zabijal dwarfy i roty... Nie wierzylem mu ale widze jednak ze nie klamal bwt.
FRI ITENX PLX

Makefaje 03-09-2004 22:30

To samo ma miejsce z parcelami :)
Kiedyś po 5 godzinach expienia na guardach, zachciało mi się odrazu przełożyć lootbag do parcela. Tak sobie go pchałem i pchałem, aż wreszcie przechwycił go guard - pchnoł o ściane i grube -naście .oz poszło .... X(

Ozon18 03-09-2004 23:35

Taaa, przeszkody przesuwają praktycznie wszystkie potworki od ghoula w górę włącznie. A jeżeli chodzi o zabijanie potworków to mistrzami w tym są zerki xD. Aha, ubijanie potworków przez potworki nie wygląda tak że zerk zadaje np minosowi 100 obrazen. Wyglada to tak że zerk uderza, pojawiają sie takie szare iskierki i potwór umiera xD

Wyzzer 05-09-2004 17:07

Taaa...dobrze pamiętam jak mój kolega wykorzystywał bug'a z kwiatkami, i myślał że to samo działa z parcelami, i też było to z cyckiem, który w pewnym momencie ową paczkę usunął. Do dziś się z niego śmieje, bo darł się na całą kafejke: "Cycek mi paczke wpie*****ł!!!"

Widzieliście jak monk zabija warriory w molts ?? :]

Lig@ 07-09-2004 15:28

Mi kiedyś na poh'u cycek minoski zabijał :/ To były właściwie przedola pohu, ale wiecie mino 50exp, a poszło ich z kilkanaście :P

/\/\ienki 07-09-2004 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vicious Phoenix
Bleblek ma rację, szczególnie gdy na torze skrzynki jest jakas przeszkoda, np. ściana, pierwszy raz doświadczyłem tego gdy uciekałem przed slimem i mi stołek rozwalił (-.-') oj ostro było...

slime nie przesuwa

Heberil 13-09-2004 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez /\/\ienki
slime nie przesuwa

SLime zjada : ] ( przechodzi po nich i znikaja )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53.