![]() |
140ED i jego itemki z ANII i z POI w jednym dniu :D
|
;ooo na Novej zrobili PoI? ^^ Anyways ;P Sie gra sie ma :D
|
u.U coraz więcej zrobionych PoI widzę ;]
Rox ithanx |
:d
Wri Itenxhz Blxzor!
:D:D dobree huhu juz widzialem ale jeszcze z tymi itemami z anihi to az milo w oczka:D |
no no no wielkie gratulacje. Dużo ludzi chciałoby mieć takie itemki. Szczególnie można się napatrzeć na annihilator items.B)
|
3 tygodnie temu ktos powiedzial ze PoI bedzie nie zdobyty przez kolejne 6 miesiecy... a teraz? codziennie na innym serverze ludzie wykonuja questa...
|
Cytuj:
Z Ferumbrasem też tak było. |
myśle że chcesz wywołać swoimi itamkami moją zazdrość ;p
myślisz że ci się uda? no dobra udało ci się ;D <pistolet do czaszki> a teraz poproszę to (.... wie jak ;d ) na danubie >> Lady Hestia >> Ab'dendriel ^^ joke><<><><><>< gratz, zwłaszcza POI item |
Kolejna ekipa wykonała POI quest. Gartz itemek :]
|
Rozwalił mnie ten text :D 13:23 Zedge [100]: stop teh drugs guys :S :D:D
|
Chimera > Jaquera > Jego house kolo statku i gildi sorcow w carlin.
Uwazajcie zeby wam kapcie nie pospadaly ;p |
_/ Nova Forever, przy okazji autor tematu niech pozdrowi Mastro Dara, Undead Slayera, Millera, Jesterdawna, Archera, i innych od Acto Devona :) Juz retired ale pamietam was chlopaki :P Hail Nova.
|
No najs najs, żeby nie delete to pewnie robiłabym z Tobą =) Grats Maniek =)
|
No szkoda Alkaph ze cie niema wsrod nas:(
Trzymaj sie :baby: |
Cytuj:
|
Tokjo Hotel pwning \,.,/ hahahhah
|
Eh, ja jeszcze tego filmiku nie widziałem ;)
Tak czy siak tego dnia nie zapomnę, cala noc (6h) spędzona przy profesjonalnym teamie na poi. Zaraz po tym, wieczorkiem - gdy się już wyspałem - na luzie zrobiony anni. Ojoj teraz żałuje, że nie nagrywałem... Tutaj obecne (tylko moje) deco mojego domku B) http://img160.imageshack.us/img160/7619/richml9.jpg Pozdro dla Dovaki i Alk :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |