![]() |
Todays mino hell-elysia
Z powodu nudy :) postanowilem od okolo 11 do teraz układac minosy w "qpke"
a oto efekt :D http://img.photobucket.com/albums/v3...hers/Minos.jpg |
sporo ich^^ nawet jak na mino hell;p
|
:) OMG
gratz |
hehe niezle tylko powiedz mi jak sie stamtad wydostalas.... :P
|
nie wyszedlem :)
poczekalem do server save :) btw ran wlazlem jeszce przed server save i sie nowe zrespily |
Ja che tam być z GFB !!!
Foto wypas. P.S. A gdzie to jest??? |
Grtaz....
Wedługo moich obliczen stoi przed toba 1600 expa :P :D |
a wedlug mojich obliczen doklejiles sporo minosow bo wiele razy bylem w mino hell ale ssek przedni :p
|
Fake??
Hmm Jezeli to prawdziwy to Gratz ale jak dlamnie niejest prawdziwy... jak zrespiles tyle mino niewychodzac?? pozatym musial bys je ciagle wypuszczac zeby nowe wchodzily do srodka twojej "zagrody".
|
@up
its not fake jak mowilem robilem to caly dzien lecz gdybym nie wychodzil bym blokowal resp wiec dawalem loga i co jakies 2 h wchodzilem :) mialem wystarczająco duzo boxów, chairów zeby mi nie uciekaly :) |
A to chyba z rooka zdjecie
|
No No troche sie na trudziliście ale efekt jest powalający, gdyby ktoś zrobił tak z Demonami (raczej niemożliwe xD )
|
Nie lubie takich zdjeć, ponieważ na rooku jest tylko pare minosów, może najwyżej 8 ale nie 11.Musiałas przerobic zdjęcie w paincie, ale nawet ładnie wyszlo Ci to.Gratz, ale nielubie przeróbek. :p
Ps. Znalazł się jeden krytyk X( |
LOL...Nie wierze ci ukradłeś to komuś bo nick zasłoniłeś... -.- Daj z nickiem to uwierze.
|
@re Filarel
w zupelnosci sie zgadzam z Toba @re topic jezeli to twoje to udowodnij nam to, chociaz nickiem (zdjeciem z nickiem) |
Cytuj:
Ładne i nieprzyjemne dla tych co zchodzą. Jest to jak najbardziej wykonalne. Sam jakiś czas temu wypełniłem cały bear room orkami i minosami(po połowie każdej rasy). @down: a) to jest rook! b) przez takich jak ty tibia jest taka jaka jest. Lurerzy byli lepsi niż osoby dla których są tylko skile i lev. |
Hehhehe
Fajne ale duzo z tym cackania wolał bym sobie skille albo m level potrenować(w zalezy od Twojej profesji).Chcialbym się tam znaleśc z gfb beka by byla no cóż..Gratz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |