![]() |
dwarven pickaxe
Co to jest to dwarven pick axe?Dzis ten przedmiot znalazlem w kopalniach darfuw.Zgury dZieki.....
|
Słownik plax...
A przedmiot ten jest potrzebny do pewnego questa... |
To przedmiot z Explorer Society Questa. Mozesz sprzedac za jakies 200~gp.
|
Ten axe się respi, wiecie może czy można spylić u npc?
|
nie <10 znakow>
|
Wystarczyło użyć opcji szukaj...
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ven+pickaxe%3F http://forum.tibia.pl/showthread.php...ven+pickaxe%3F |
JA ZNAM TEGO QUESTA Z PICKAXE!!! Chcialam go zrobic ale jest strasznie trudny. Jak ktos jest w explorer society i zaniesie do mortimera to dostaje nagrode!!!
|
Ech... Ortografia rox...
@Topic To się nigdzie nie respi... Ani się nie da NPC sellnąć... W jednej z misji dostajesz tego kilofa żeby wykopać lód z jednej z lodowych wysp :) |
Cytuj:
A w temacie jest mowa o: http://tibia.erig.net/Dwarven_Pickaxe Jezeli twoj angielski jest na poziomie ortografi to polecam tlumacz: www.translate.pl |
Cytuj:
opcja szukaj nie gryzie i chce sie z tobą zaprzyjaźnić. Tak samo jak pan słownik ortograficzny. Odpowiedzi masz u góry... jerrry.. |
respi się w conajmniej 2 znanych mi miejscach <1 dostępne drugie nie > a zdobycie tego pickace podczas questu do ES jest na tyle łatwe że ~25-30 lvl bez problemów można wykonać to (no bo w końcu co to jest 1 orc zerk , z 5-6 dwarf guardów i inne potwory z rodzin minoso i orko podobnych
a wartość moim zdaniem bez wartości bo po co to komu ? dla kolekcjonerów ewentualnie co lubią itemy tego typu a wyceniłbym to na ~500 gp max |
To się respi w każdej kopalni na niższych poziomach, bez wartości ponieważ nawet nie ma takich właściwości jak pick...
|
2 posty powyzej nie okazaly sie prawda wiec wyjasnie sprawe dwarven pick axa.
Przedmiot ten respi sie w trzech miejscach: - droga na crusader helmet quest - kopalnie niedaleko kazordoon - kopalnia niedaleko the horned fox tower Owy kilof potrzebny jest do questu (The Explorer Society), podczas którego zamienia nam sie w ice pick'a. Wiecej powiedziec nie moge qs. @edit Kilof zazwyczaj respi sie na nizszych poziomach kopalni. @down mój kumpel robil tego questa, i z tego co wiem, to npc zaminia Ci dwarven pick axe na ice pick, nie wykluczam moge sie mylic. |
Cytuj:
z resztą powiedziałem "znam CONAJMNIEJ" nie mówiłem że są 2 :P nie spędzam wolnego czasu w okolicach kazz i kopalniach dwarven pickaxe odnosisz do siedziby ES ale go się nie zamienia na ice picka :) to jest wymaganie pierwszej misji wstępnej zaś Ice pick jest już kolejną misją (dla dowodu proponuje wpierw pozbierać kwiatki, potem motylki a potem wziąść misje do ice picka) @up Osobiście wykonywałem tego questa i jestem 100% pewien tego co mówie :) a jak ktoś nie czyta tego co mówi NPC to trudno się dziwić że odniósł wrażenie że npc mu to wymienia ale tak nie jest :) |
Sam nie wiem co to jest....
Do jakiego q do jest potrzebne? |
Cytuj:
|
Znaczy ja to przypadkiem znalazłem jak szukałem nowej miejscówki do expienia. Możliwe (raczej pewne) że to do es quest ale ktoś mógłby podać pełną nazwę tej pierwszej misji?? Z góry dziękuję.
Są 2 w najbliższej kopalni NA PRAWO od wieży minosków kolo kazzo. leżo dosyć blisko siebie (5-7 kratek) widziałem je wcześnij więc dopiero jak sobie przypomnialem że z guardów i soldów nie leca pickle i że nie da się go uzyc dałem looka i.......szukaj>dwarven pickaxe>ten oto temat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |