Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Crashday (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=108568)

Kubalolz 29-12-2006 13:05

Crashday

Przedstawiam wam gre Crashday
http://img141.imageshack.us/img141/8...ia79ii2.th.jpg
Zdjęcie mówi samo za siebie. W tej grze jest piękna grafika (dla mnie ładniejsza niż w Need for Speed : Carbon), ale tylko 12 aut. w tej grze są 24 mapki. Ja przeszedłem całą grę bez kodów. Kody dam na koniec. Możecie też dawać savy, żebym przeszedł wam te pierwsze misje. Tą grę nie wiem w jakim sklepie można kupić, bo chyba jest niedostępna (tylko co wiem można to kupić w CDAction z grami: Crashday, Guild Wars (wersja trial można w nią grać 14 godzin w 2 tygodnie (nie polecam tego), Project: Snowblind i Psychotoxic). Zachęcam was do kupienia CDAction, żebyście zobaczyli tą grę (to nie jest reklama xD). A tutaj zdjęcie, pokazujące że przeszedłem całą grę:

http://img155.imageshack.us/img155/6...ia80ia7.th.jpg

A teraz kody (ze strony www.cheatarena.pl ).

Udaj się do katalogu, w którym zainstalowałeś grę, standardowa ścieżka dostępu to C:\Program Files\Atari\Crashday i zrób kopię zapasową pliku games.dbs. Następnie otwórz wspomniany wcześniej plik w programie typu Notatnik i pozmieniaj w nim poniższe wartości.
Na przykład:

Minigun.Ammo 999900
Minigun.ShotsPerSec 990
Minigun.TargetDamageFactor 20 #9

@down
ROTFL, weź stąd wyjdź. A NFS : Carbon mój kolega przeszedł w 5 godzin, a NFS: Carbon chyba 80 złotych, a Crashday z gazetą i jeszcze trzema grami jest za 15 złotych!! To co to za porównanie.

..::QRAS::.. 29-12-2006 13:07

boshe fizyka jazdy jest tam beznadziejna , pelna wersja tej gry jest zamieszczona w jakims tam cd action ogolne gra na 30 minut.

Rethfing on Aldora 29-12-2006 13:21

Gry z prasy są beznadziejne, co najwyżej do zabicia nudy na max kilka godzin.

NORMALY OBYWATEL RP 29-12-2006 13:36

Grafika lepsza niz w NFS: Carbon? Hahaha...

VeLvet 29-12-2006 13:51

Gierka IMHO słaba...

Zillek Edonek 29-12-2006 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora (Post 1159477)

Nie wiesz , co mówisz , np kiedyś w CDA był Gothic, i co , też beznadziejna gra?

Tą gre posiadam z CDA , bo kupuje prawie każdy numer... Co prawda w tym numerze są same 2 FPSy Guild Wars na 14 godzin i ta gierka to i tak warto kupić ten numer i np. poczytać recenzje...

Cafe 29-12-2006 14:09

LOL. Człowieku, Carbon ma o niebo lepsza fizyke, grafike, grywalnosc i wiecej samochodów niz to całe twoje Crashday.

Jochny 29-12-2006 14:16

Grałem, średnia gra w sam raz żeby się odstresować (wesoła orgia zniszczenia :P) ale po dłuższym czasie zaczyna nudzić, ale porównując grafikę crashdaya do carbona obrażasz carbona.

Nikast Shynix 29-12-2006 14:57

Pograłem kilkadziesiąt minut w totalną demolkę (razem z wczytywaniem się kolejnych "torów", co zajmowało średnio 5-7 minut na "tor"), otem próbowałem w karierę, ale jak gra zaczęła mi się wyłączać po każdej próbie odpalenia drugiej misji - zrezygnowałem.

Rethfing on Aldora 29-12-2006 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zillek Edonek (Post 1159593)
Nie wiesz , co mówisz , np kiedyś w CDA był Gothic, i co , też beznadziejna gra?

Ale taki Gothic był pewnie kilka lat po premierze, to co innego. Ludzie normalnie nie kupią starej gry, a jak jest w piśmie no to wiesz...

Walekifa 29-12-2006 15:55

Mi się gierka podoba.Grałem trochę w multi ,przeszedłem 78 podaj.% kariery.Jak nie chcecie na początku jeździć tandetnymi autkami ,to zmieńcie ilość kasy i respektu dostawanego za zwycięstwo w odpowiednich plikach tekstowych :p

Arrivald 29-12-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora (Post 1159477)

Jesli przykladowego Fallouta traktujesz jako taka gre to gratuluje.

Walekifa 29-12-2006 16:22

A w następnym numerze Ground Control 2 :* Jak dla mnie gierka super(i tania,bo już w extra klasyce),czekam na część trzecią. I chyba muszę trochę potrenować w multi,bo zapewne po wyjściu nowego CDA massgate zaleje sporo nowych graczy.

Przejrzałem parę świeższych numerów(od 7 miesięcy kolekcjonuje) I co?

Thief II
Operatnion : Flashpoint
Kozacy
Resident Evil III

Nie mówmy,że w pismach są słabe gry.Może w pleju,gdzie dają 12 pełnych wersji na 10 min. każda. Ale Cd-a to cudo.

Rethfing on Aldora 29-12-2006 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arrivald (Post 1159985)
Jesli przykladowego Fallouta traktujesz jako taka gre to gratuluje.

Już mówiłem, że nie chodzi mi o takie rarytasy jak Gothic czy jak wspomniałeś Fallout. Chodzi mi bardziej o takie gówniane gierki o których nikt nigdy nie słyszał a nagle się pojawiają.

Kajulec 29-12-2006 19:40

Pierdzielicie, GW:F bylo na 10h do wykorzystania przez 14 dni. Stfu.

Co do tej gry: kiepska..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52.