![]() |
Wydarzenia z Candii
Czy ktoś może napisaćjakieś ciekawe wydarzenia z candii??
|
byl taki temat
|
Support?
Siema all...Zaczynam sobie grac właśnie na tym servie,i zastanawiam się nad czy jakiś "dobry człowiek" mógłby mi zapodać jakis stuf fna początek?:D.
Pozdro! |
@ frii itanz plx -.- <- jak ja uwielbiam te slowa :D
Dasz sobie rade sam :) ucz sie grac bez pomocy bo zostaniesz noobem jak moj brat :P (a z tego co widze w profilu to jestes dobrym graczem :) ) a tak btw. Candia to fajny serv mam 26lvl knight ale bez pacc zle sie gralo (pelno noobkow 8-10lvl mowiace ze dostane bana jak niedam im 1k zal) |
Cytuj:
Fri Itanz plax :))...Nie chce mi sie wszystkiego od nowa robić..:P Prosze tylko o jakiś p-secik i jakis dwarven shieldzik;pp,tak na poczatek gry :).. Pozdro! |
ziomek, u nas sie nic nie dzieje.. to non-pvp:(
|
Cytuj:
Pozdro! |
Na danubi od dawna dzieje sie zle ale ze az taka samowolka? :(
A co do candi to niema wojen ani nic bo no-pvp :D A tak btw. dlaczego ludzie wybieraja no-pvp? bo wola grac niz stac w dp bojac sie ze jakis h-lvl lub wojna moze o zabic |
Znowu zacząłem grać Rainierem :P..A na Candii na razie 7 lvl ^^.Na non-pvp można sobie od czasu do czasu spokojnie poexpic bez PA,PK itp.Na Danubii bez PA i pk nie ma bata grać:)),But I love this Game! :D
Pozdro! |
Hello
:)Kocham Candie:) ale Guardie bardziej:P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
OMG... Nie dajcie się nabrać! Te wszystkie zdjęcia to pliki SCR, czyli krótko mówiąc - keyloggery! Ja niestety ściągnąłem raz "filmik" w SCR i byłem zmuszony do usunięcia postaci! X( Proszę o bana dla Szpaczunia... |
Wrrr
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |