![]() |
Zeby to działało... I wogóle co to za fake: 1 obrazek :/
|
USIEahAHAHAHAHAhahahaHAHAha!
Report -.-' |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up. moze zabawimy sie w konkurs ? kto szybciej zrobi obrazek w rozmiarze 2 znaczkow pocztowych z jedna postacia i ewentualnie jakims nickiem ? zapraszam do zabawy !! ustanowimy tabele rekordow... CZLOWIEKU ! dodales mi inspiracji ! powinni nakrecic adaptacje tego fake'a !! <ironia... ty blejdzie_92> a tak bardziej wiarygodnie: -10/10 @edit skoro edytujesz posty to ja pojde w twoje slady. 2 obrazek sie pojawil !!! 8o 1. od kiedy krzaczek ma zycie ? 2. co to za seledynowy czar ? 3. biale, stare outfity ! 4. skad masz taka trawe ?! -.-' |
BWAAAAAH KPSNF ;( (nie mogłem inaczej wyrazić swych uczuć...)
|
Cytuj:
|
Blade fake mi sie podoba...Ja poprostu widze w nim cos ciekawego...
Tylko wiesz te krzywe nicki i napisy wiesz nie wyszly...Ale tak trzymaj dalej...;) Pss.Jak robisz poczontkowe tereny rob bez wody :) |
1. obrzygalem przez ciebie monitor !!
2. te badziewne czary... 3. "jak on czyma tom ruszczke?" 4. ortogr.... 5. mam dalej wymieniac ? 1/10 za fatyge chciales komenta ? to go masz: szkoda pradu na takie g*wno ! |
Ujowe z deczka..
Dam 3/10 myśle że się starałeś.. i na zachęte. ;) |
"3.jak on czyma tom ruszczke?
4. ortogr...." I pisząc tego posta raczyłeś zwrócić mu uwagę na ortografię? o.O Spójrz na siebie... Fake do dupy :) |
Cytuj:
1. "jak on czyma tom ruszczke" to IRONIA. jak nie wiesz- odsylam do Wikipedii 2. opcja cytuj 3. lepiej ? |
Ten fake to KPSNF!
|
LUDZIE !!! Czy wy nie widzicie "ukrytego" piękna tego fake ?! Tam jest wszystko tak pięknie powklejane... Ta feeria barw... Oczywiście 10000000/10 (STARY BŁAGAM CIĘ DODAJ, MNIE DO FAKE)
Tak na serio to KPSNF i chyba mi się wydaje, że to OTS |
Powiem tylko tyle HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
+ nic -wszystko 0/1000 |
Ok czepiacie sie go wszyscy Veruisa i Maxa zostawiam ale reszta niech zrobi fejka lepszego to pogadamy!!Blade sie stara i ja uznaje za wielkiego...Bo slowo Sara sie znaczy wiele...On poprostu jest nowy dajmy mu czas!!
Blade Liczymy na ciebie... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Białe outfity! Stare outfity! Badziewne wklejanie! Powtarzające się obrazki! Nareszcie orci!
Tylko najlepsze fake'i mają takie cechy! Cudo! 10/10 |
Cytuj:
@Fake No... N/C! |
Wierzcie mi ja tez bylem glupi i nieudarny...Ale pomocna dlon Seza i Veruisa pomogla wzbic mi sie ponad moje sily....Ja wierze w Blade bo ona potrafi wiecej odemnie wyczuwam w nim to...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |