Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zbieram podpisy! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10863)

Nightwalker 31-08-2004 22:13

Zbieram podpisy!

Wpadłem na pomyśł, że mozemy probowac reanimowac system raputacji. Poprostu w tym poscie bede zbieral podpisy uzytkownikow, ktorzy chca powrotu systemu reputacji.
PROSZE O WPISY TYLKO LUDZI, KTORZY SA ZA POWROTEM REPUTACJI
niewiem czy ta akcja zbierania sie uda, lecz probowac zawsze mozna :)

PODPUSIUJE SIE POD WNIOSKIEM:
Nightwalker

Khan 31-08-2004 22:21

Ja jestem za reputacją*. Szczegóły JAKĄ w oficjalnym poście modów na ten temat.

TheNatoorat 01-09-2004 09:27

Reputacja ma wrócić!

Masz mój podpis:

!#$!!%!^*#$^)
\/\/\/\/\\/\/\/\/\
<><><><><><><
wjfhjqN00Bwjghwg

Dan the Automator 01-09-2004 11:12

A co jak powiem że nie wróci? Mam dać wam co poniektóre kwiatki, czy oszczędzićź wstydu tym "do-tej-pory-szanowanym" uzytownikom?
Reputacja nie wróci, napewno nie w takiej formie - gołe forum jest najlepsze ;)

Irux 01-09-2004 11:18

Co ?? Gołe forum bedzie nie takie jak wcześniej. Niebedzie tak fascynujące jak kiedyś. Modkowie zróbcie coś ciekawego.(napewno coś ciekawego wymyślicie)
Tak nie może być!!

Khan 01-09-2004 11:38

@irux - owszem tak Może być. To będzie system może troche nudny dla użytkowników, ale za to stabilny i nie wywołujący tylu kontrowersji.
Wiem, że często zmieniam zdanie.. sądzę, ża albo powinno być coś DOBREGO i PRZEMYŚLANEGO albo nic.
Ostatecznie ja już teraz moge stwierdzić, kogo widuję (czytuję) częściej, kto wypowiada się mądrzej i kto jest w jakimś stopniu 'lepszy'.

limenu 01-09-2004 12:47

cheche..jestem za powrotem reputacji..

Rupevef of Hiberna 01-09-2004 12:51

Macie racje bylo owiele lepiej jak bylo wiadomo jaka masz reputacje poniewaz wiesz jak sie ludzia podobaja twoje posty i nie robisz jusz glupich i nudnych postow kture sensy nie maja wiec jestem za TAK :)

Blood_Drinker 01-09-2004 13:19

nie powinna wrócić, bo jest niepotrzebna. jak ktoś lubi pisać, to będzie pisał dalej. przynajmniej większość przestanie się zamartwiać, że ich posty mogą komuś "nie podejsć". liczę, wszyscy będą pisać teraz o tym o czym chcą, a nie czy to sie komuś spodoba. ręcze, że po zniknięciu systemu "kar i nagród" większość zmieni konwencję pisania. [i dobrze]

P.S sorry, że się wpisałem w tym temacie, ale nie było gdzie

Dark Pally 16-09-2004 21:27

Ja jestem za dodaniem reputacji.
Można by ją jakoś ulepszyć.
Na przykład jak ktoś wstawi reputacje bedzie wiadomo kto to.

Rankor 16-09-2004 22:10

Hmmm powiem tak moze to troche hamskie rozwiazanie i niepamietam czy ktos na to wpadl (raczej tak a raczej napewno tak). Choidz mi o to zeby repa wystawail po prostu mod.(chociaz i tak maja duzo roboty)

Radek 666 16-09-2004 22:35

A ja bym wolał żeby reputacja była lecz ci co mieli np -15 to raczej nie :P . To zależy ja uzbierałem już (albo tylko ;) ) chyba 9 punktów.

Gonzo von Krenzel 17-09-2004 00:39

Cytuj:

Co ?? Gołe forum bedzie nie takie jak wcześniej. Niebedzie tak fascynujące jak kiedyś. Modkowie zróbcie coś ciekawego.(napewno coś ciekawego wymyślicie)
Tak nie może być!!
Chodziło Ci o fascynujące przystosowywanie się do upodobań innych żeby nie dostać ujemnego punktu czy fascynujące przystosowywanie się do innych i bycie fałszywym, aby dostać dodatni punkt?
P.S. Ja sie nie podpisuje, tylko pytam.

Vegefa Ziom 17-09-2004 09:16

Ten pomysł z reputką ma za dużo wad moim zdaniem:
1.Forumowicze mają różne gusta, jednemu może się podobać drugiemu nie(to chyba oczywiste)
2.Jak któryś się obrazi na kogoś(na przykład za post, obraźliwy itp.) może mu wstawiać reputację na minus ile mu się będzie podobało ..
3.dużo jest tu łepków(tak mi się wydaje), którzy za byle co wstawiają minusy, jakby zupełnie bez powodu.
4.Co da ta reputacja? Jak ktoś będzie miał na przykład -10 bo ktoś się na niego uwziął, napisze jakiś temat(obojętnie jaki) to nikt ma już tego nie czytać?...

Reputacja nic nie da. Choćby ktoś miał minusową reputę to po co miałby przestawać pisać posty i tematy skoro już jest na mniej niż 0...

Awe, nie podpisze się ;)

Ghost Nieudany 17-09-2004 09:46

Afff... A na cholerę?

Nie widzicie, że jak NIE MA reputacji, to jest LEPIEJ? NIKT nie skomle o reputkę, nie ma jak na razie otwartych konfliktów... Reputacja była dobrym pomysłem. Ale większość userów nie miała przystosowanego IQ (przepraszam za dosadność) do tego pomysłu.

Tak więc jestem przeciw reputacji.

Dr.Unknown 17-09-2004 15:30

Taa reputacja niebyłą dobrym rozwiązaniem, bo jak powiedział jeden z modków: "ludzie nieużywali jej z rozsądkiem:...czy jakos tak

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09.