![]() |
Gdzie sie znajduje konkretny NPC
Chce sprzedać ten przedmiot w dużej ilo¶ci:
http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=45 Wiem, że Timur jest na Fibuli. Jestem z Carlin i nie chce mi sie tam i¶ć, bo daleka droga i podobno niebezpieczna (PK itd.). Jak moge się dowiedzieć, gdzie s± inni NPC wymienini na tej stronce. Jest jaki¶ wyszukiwacz NPC? Napiszcie prosze gdzie się znajduj± NPC: Norma, Dixi, Obi, Al Dee, Lee'Delle. |
Na Rooku, Owned...
|
^^
Hehehe, a tak zeby nie robic nastepnego topica zapytam co znaczy owned?
|
Jest taka strona jak wiki.hunted.pl
Tam na pewno znajdziesz dział NPC, a tam znajdziesz tych NPC |
Double post, prosze usun±ć
|
Facet gdzie hatchety ... zal mam ich w dp w thais okolo 40bp i stwierdzilem ze nie warto latac na fibule z hatchetami bo sa nic nie warte a droga jest dluga ... mi sie nie chcialo latac 70 pallkiem w bohah bo to nie ma sensu tak samo jak na nizszych lvl chyba ze robisz uny i bedziesz zanosil po 5 hatchetow na fibule ale to tez nie ma sensu ile mozna chodzic tam z spowrotem. Pozdrawiam
|
@up: mozna tez tachac lootbag -.- nie pomyslales o tym ? ^.-
|
Informacje o konkretnych NPC - wiki.hunted.pl dział NPC. Hatchety trochę męki ze sprzedawaniem ale na low level zysk nawet, nawet... :)
|
A nie lepiej ...
... zrobic sobie chara tam i wysylac parcelem???
Dla mnie lepiej i bezpieczniej a najfajniej jest w veno bo malo pk w przeciwienstwie do carlin ;pB) |
coz jezeli chcesz to sellnac to wybieraj sie do thais a z tamtad na fibe;)
wszystko zalezy oczywiscie ile tego masz i jaki lvl masz i ile capa masz i pacc czy nie i czy ci sie chce czy nie |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |