![]() |
Gdzie i na czym expiliście po pierwszym wyjściu na maina?
Witam!
Wiemy jak to było gdy każdy z nas zaczynał grę w Tibię... Ja gdy wyszedłem po raz pierwszy na maina to oczywiście z wyroczni do Venore poleciałem, tylko dlatego że zamiast Thais pisałem "Thias". Gdy już byłem w Thais poszedłem na południe i robiłem rundki: Niedźwiedzie koło GH, poinson spidery, wilki, snake'i. Gdy widziałem trupa cyklopa myślałem "o ku**a" i biegłem do dp jak najszybciej... :D W taki sposób wbiłem 8-12 levela :D Jestem ciekaw na czym Wy expiliście gdy po raz pierwszy wyszliście na maina... |
ehhhhh...X(
Było już toX( X( X( X( .
Ale dobra swoim pallem nie expiłem tylko skillowałem |
Ja najpierw skilowałem na trolach do 45(odrazu 10 lvl wpadł XD) A potem na soldki
@Marvik Twój podpis mówi że albo jesteś głupi i niewiesz jak siępisze po polsku albo jesteśleniwy.....(Lepiej pisać normalnie to w szkole błędów się nierobi^^) |
Ja oczwiście wyszłem do carlin, wchodze w kanały i mówie sobie, OmG ile bugów.
Wbiłem tam 10 lvl:D |
Ja drutem na roty na foldzie xD a sorcem to na ghoule
|
Hehe, pamiętam moją pierwszą postać :D Zaraz po wyjściu z rooka udałem się do carlin - był to druid na serverze Harmonia :p Najpierw expiłem na trollach w motls, potem na foldzie. Jakoś udało mi się wbić ten 15 lvl... Po ~2 latach przerwy wróciłem na Harmonię ;)
|
ja jak pierwszy raz gralem sorckiem wyszedlem na maina w Thais
Robilem sobie rundki: Swamp Trolle(takie 3 byly sobie niedaleko White Flower Temple na bagienku), wilki kolo WFT mino (zwykle) kolo skalki i czasem (jak mialem hmmy) nizej na 2 mino guardy :) :) :) :p :p |
Ja oczywiście do Thais :P
Odrazu poleciałem na trolle i na orci ( warriory, spearmeny i zwykłe ) tak wbiłem 15lvl B) |
Cytuj:
@Topic Ja zostałem przez kumpla zaprowadzony na bugi, te pod Carlin. |
a ja moim knightem poszedlem do veno, do wyjscia na poludniowy zachod, a to byly czasy kiedy mozna bylo lurowac, no i patrze berserker jest, no to ide, moze troche expa bedzie, myslalem ze ten ork jest troche silniejszy niz normalny, no i reszty mozna sie domyslic :D :D :D
|
ja moim first charem wsyzedlem do carlin
ide do kanalow z kumplem idziemy ja 9lv a on 8lv to go sru bije bije mowie pay daje mi 60gp a ja zacieszam xD wyszedlem pod dp i wrzeszcze ze mam od nooba 60gp potem wiecie co sie stalo.... |
Ja pierwszy raz na Isarze grałem w Tibię, na szczęście miałem już lepiej obeznanego kolegę, więc tylko skillowałem (wtedy jeszcze nie znikały speary) i nabijałem mlv koło trolli na wschód (i lekko na południe) od Thais. Skille 47/43, lv 10, mlv 3; robiłem sobie hunty na trollach, orcach i warriorach. Jak się cieszyłem, kiedy troll na 1-2 hity, orc 1-3 hity, warrior 3-5 hitów :). Potem poszedłem na beho (pierwszy raz widziałem, odgrodził mnie od wyjścia skeletami X( ). Dead. Potem wprowadzili zmiany, a mama groziła, że odłączy neta...
Oczywiście palek |
:crusader: [CHAR][/CHAR] Ja moim drutem expilem na orkach (rożnych) a pszłem do thais
|
Eee trolle, spidery XD wokol thais all.
|
Ja od razu mykalem knightem na Folde i calkiem dobrze mi szlo. Dopiero pozniej okazalo sie ze nie potrafie sprawnie zabic draga solo wiec zaczalem skillowac
|
Ja chciałbym dodać, że potem odkryłem valkirie i wild warriora na północ od Thais i tam też biłem levele. Oczywiście moja ciekawość zaprowadziła mnie do tej wierzyczki gdzie są 2 shamany i kilka dedów się zaliczyło :D
|
Ja do Carlin i rundki podziemia z 2 rotwormami i amazon camp do 10 lv
|
Mi kumpel pokazal roty blisko venore, potem zabladzilem i znalzlem sie na elf fortess i oczywiscie padlem bo mialem 9level ale sie nie poddalem i expilem daej na rotach i przez miesiac wbilem 16level a potem hacked! :D
|
ja zobaczyłem folde i wbiłem tam 25 lvl !!!
|
Bugi i Roty w carlin, do 15lvl, potem Dwarfy i Ghule.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |