![]() |
Black Knight by 87 ms.
|
Fajny filmik, trzeba mieć zajebiste sczęście aby wylotować to pod rząd komu się nie chce oglądać to tu streszczenie: "wylotował pod rząd bohy a potem k-legsy""
|
Cytuj:
|
No wlasnie ;/ Po co pisales teraz jak juz kazdy wie jaki jest loot to nikt nie bedzie oglondal -.- A ja jeszcze nie sciagnelem ale juz sciagam :D
|
@up
no to najpierw ogladaj film, potem czytaj comenty:p |
Ja zassałem bez czytania loota i film się podobal. Gratz loota:). Dobrze ze nie kreciles dalej bo nudne to czekanie na resp :P
|
@Kapix
Zadaj sobie to pytanie ...........najs man. @Ktos tam Ukryl tresc loota nie? zadaj sobie pytanie na ch** go zaznaczyles........no chyba, ze widzisz bialy kolor na bialej stronie to respect. @Topic Lucky Day :) |
Cytuj:
|
Lol, hehe :P ja kiedys tez mialem Lucka na BK ale to tylko raz :P Mialem bohy i k arma w jednym pozniej z 5 w helmów i jakies smieci. Pozniej chodzilem jak głupi co dzien z kumplem i gówno leciało =D
pozdro gl&hf |
PrzEstoga !! film good
Filmik jest fajnacki:D. Ale Prosze was o dokladnie przeczytani opini kazdego filmu bo wczoraj POściagalem pare filmow i KURwa mac stracilem cale eq z mojego 29 sorca. W Filmach sa key logery .
|
Cytuj:
|
@up
A moze poprostu koles sciagal se filmiki bedac niezalogowanym? nie trzeba miec konta zeby sciagac filmy chyba co? -.- |
Cytuj:
|
Hehe to jest dobry film, GZ loota szkoda że mi taki nie leci ;)
|
Dzieki wszystkim za pochlebne komenty :)
|
ale loot GZGZ :P
a wiecie co mnie rozwalilo? (bez obrazy dla Autora, to tylko tak daje) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |