![]() |
Uparty Kolega....
Witam.
Dzis prubowalismy uratowac kolege bo sie wkurzyl ze padl...:( <na koncu maly ded pk> http://rapidshare.com/files/9452021/lol.rec.html @Edit A to mini Zasadzka :P http://rapidshare.com/files/9463268/Pk.rec.html |
IMO dzieci takie jak on (bez urazy) nie powinny grać w t± grę skoro tak to przeżywaj±.
Bye |
4 dni temu ta postac miala 48 a ma teraz 41 :( (załamał sie):o
|
Moze chce o tym porozmawiac? Imho, to jakis duren, zal.
|
Tez tak kiedys mialem, teraz to nazywam nałogiem. ;]
|
Po 1. to zal mi Was wszystkich za takie podejscie do tej gry.
2. Popracuj troche na ortografia, a nie grasz w Tibie. 3. Fajny addon ;'d. |
@Up. A co robie jakies bledy? :confused: :p
"Po 1. to zal mi Was wszystkich za takie podejscie do tej gry." Lol Ty to pewnie Bys stanol przed nim i "Ok spoko zabij sie sram na to ze zamy sie 2 lata+ i dawaj temy" Przyjacielem Trzeba Byc a nie Go udawac. |
Niech niegra
Tibia to wogule zdzierstwo wogule jaka to jest grafika (bez urazy) ale np Taifun Devilry to noob gra tak dlugo jakis cpun wy tacy sami -.-
|
Cytuj:
|
noob
WARRIOR HELMET BUHAHAHAHA NOOB SORCEM.///sf.sDf
|
...
Czy ja cie wysmiewam?
Mam Hat Of The Mat ale ten helmet Byl tego 41 pala :P :> |
@up
Człowieku schowaj się... @Blotas Dobrze zrobilsice tez tak miałem nie raz:> Ale koledzy pomagali on bedzie jescze wam wdzieczny (o ile jushnie jest) ze go powsztymali¶cie A tak apropo, nick twojego drugiego chara?:P Bo jakos mi sie ie chce wierzyc ze na 20 lvl Masz out fit za ponad 150k bo sam kapelusik tyle kosztuje i eq za jakies 50k :) |
Patrze tutaj w komenty i tylu zalosnych ludzi..Nie znacie,a dolujecie chlopaka.Mialem kumpla co sie podobnie zachowywal jak ten pal i zawsze mu pomagalem..A jak wy nie macie kumpli ,to wasza sprawa.
|
no to idziemy dalej
padl X razy ---> zdolowany a jak go shakuja i zrookuja to co? powiesi sie czy skoczy z okna? zamiast mu "pomagac" zafundujcie mu lepiej jakis odwyk bo taka pomoc nie ma sensu |
Cytuj:
hehe. Co do filmu - no cóż, z graczami różnie bywa :( |
chlopczyku! dac ci zabawke?
ile ty masz lat? bo zachowujesz sie jak zepsuty 7-latek |
Cytuj:
|
huh
Tak to jest jak sie kupuje postac na allegro i sie nie umie grac ;>
|
No szkoda tego kolegi :P
Wsumie ja tez tak mialem ze padlem i juz nie gralem ale dzieki kolegom znowu zaczolem .... a co do tego Nooba co tak wypisuje ze jestescie poj****ani to jkaies 1 level ktory penwie nawet nie mogl zanles ratow na roku wiec sorry :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: B)
|
18:31 Demol'ka [30]: eh
18:31 Demol'ka [30]: waste 18:31 Demol'ka [30]: uhs NICE KOLEGA A MOZE ZARA MU POWIE ZEBY ITEMKI ODDAŁ JAK NIE GRA ?? ale po co dajesz to na forum bo nie kumam ? ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |