![]() |
Co to znaczy "under my protection is.."?
Witajcie..
Co to znaczy jak ktos ma w komentarzu na stronie swojej postaci na tibia.com, ze "under my protection is JOLKA" lub "JOLKA is under my protection". Oczywiscie JOLKA to przyklad ksywy :d P.S. BEDE DAWAL PLUSIKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D |
Czy będziesz dawał plusiki to nie wiem, ale powiem Ci, że to znaczy, że "JOLKA jest pod moją ochroną". Czyli jak ruszysz JOLKĘ to ten gość ruszy Ciebie.
|
to znaczy że jakas osoba chroni jolke :P czyli jak ją (jolkę)zaczepisz i zdenerwujesz lub coś takiego może ona na ciebie nasłać tą osobę :P
Edit: a plusików i tak juz nie ma ... ;p |
Dzieki pomogliscie mi :) Sorry chlopaki juz wam daje plusy, bylem na rozpoczecu roku :D
Edit. Nie wiem czemu ale nie ma takiej "wagi" ;/ Nie dalem plusow sorry :( :confused: |
"under my protection"
wskazówka, zajrzyj do słownika ... under- prawie jak underground czyli metro my- jak to po angielskiemu czytać to mamy maj prot- prawie jak proton ection- tesz po angielskiemu brzmi prawie jak action czyli akcja teraz składając ... akcja protona w majowym metrze ... ??? ups, chyba coś źle :( EDIT Ha już wiem, to pewnie szyfr brazylijskich separatystów zgrupowania PROTON, chcą dokonać zamachu na metro w maju ... oj trza się strzec |
A ja stworzyłem chara o imieniu 'Protector' jeszcze zanim to stało się modna, Jakiś rok temu ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |