![]() |
Dwarf Geomancer
Nie miałem co robić dzisiaj rano więc postanowiłem odwiedzić dziadka Geomancera. Myślałem, że będzie trudniejszy i nie da się łatwo zabić, ale dziadek jak to dziadek, zaraz się zmęczył i było po walce. Pokazana jest droga jak do niego trafic z Thais.
Dwarf Geomancer * 365 KB * 14 min. 23 sek. Pozdrawiam PeBe |
ee link nie działa pliska popraw obejżał bym sobie :D
Edit: Już działa. Przysięgam żę nie mogłem ściągnąć :confused: |
tylko u ciebie niedziała :P , wrzystko okey
|
dosc fajny,no ale troche kiepsko sobie radzisz z geomancerem,te skile i bron do tego axe ring,powinno ci lepiej isc
|
moze sam bys cos nakrecil Kubaa, co ? mi sie film podobal :) moglbys jeszcze powiedziec co bylo w tej skrzyni...
|
Fajny był ten dwarf przed chwilką oglądałem nawet nie są takie silne myślałem że ***ią z tych SDków i leczą się za***i***e szybko ale się myliłem mój qumpel chodzi na nie na 30 lvl :D:D
GoodBye |
@ Kubaa - "kiepsko sobie radzisz z geomancerem" nie rozumiem stwierdzenia kiepsko.. Z takim sprzętem, skillami i axe ringiem poradziłem sobie najlepiej jak się dało w danej chwili, takie hity mi się wylosowały i żadne moje umiejętności nie mogły tego zmienić. Tak to jest z potworkami, że czasem wylosuje się łatwa sztuka a czasem pancerna bestja. Ten był taki jaki był a ja i tak uważam, że to był najłatwiejszy geomancer jakiego kiedykolwiek biłem. Czekam aż ty coś nakręcisz bo z chęcią zobacze twój filmik, na którym mi zademonstrujesz jak sobie należy radzić z geomancerem ;)
@ hide - tą skrzynke opróżniłem już tak dawno, że naprawdę nie pamiętam :P, ale nic ciekawego. @Deme - one naprawdę potrafią być groźne .. chociaż sam nie wiem, to był pierwszy geomancer jakiego biłem po update i może coś zmienili w ich zachowaniu. Wcześniej jak biłem kilka to trafiały się sztuki, które leczyły się praktycznie co cios więc zabicie ich trwało i trwało .. PS. one chyba nie walą z SD a poprostu rzucają kamieniami ;) @down - możesz za pierwszym razem skoczyć z kimś aby cię asekurował. Zobaczysz jak pójdzie i zdecydujesz. |
@pebe83
Hehe zauważyłem że walą tylko kamieniami więc to nie prawda że miotają SD'kami ;/ a jużmyślałem tylko boję się chodzić na levelu 30 jak myślisz czy mogę czy mnie zabij? oczywiście używam Uhów i HMMów. GoodBye |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04. |