![]() |
Gdzie trenic aby zyskac i exp i jakis loot?
Mam 16 lvl i jestem magiem niewiem na czym expic i jak zarabiac kase . Niektorzy moi znajomi z nizszymi levelami maja po pare k a mi trudno ukulac 1k wiec jak oni to robia ? plz Help :confused:
|
Może byś tak podał miasto, ale jeśli odległość między miastem, a expowiskiem ci nie przeszkadza to polecam soldy/dwarfy.
|
Idz pod Ab'dendriel na slimy ja tam nie wychodziłem do 20lv i jakoś było miło dobry loocik i dobry exp:)
|
Podaj lv i EQ- to jest najważniejsze
|
exp, gdzie Cie oczy poniosa.
przyklejone tematy i poradniki. |
"Idz pod Ab'dendriel na slimy ja tam nie wychodziłem do 20lv i jakoś było miło dobry loocik i dobry exp"
Ze slimow to naprawde loot jest, o, taki _/ |
EQ: HELM : Dark Helm PANCERZ : Plate Armor LEGSY: Plate Legs ROZDZKA : Dragonbreath BUTY: Leather TARCZA : Dwarven shield LVL 16 MLVL prawie 12
A gdzie dokladnie sa te slime? mam zejsc do podziemi miasta ? |
^^
W kazordoon jest sparo kopalni z dwarfami/soldierami/guardami tam jest bardzo dobry loot tylko trzeba uwazac na zlurowane guardy :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
idz do kopalni wbij 25 lvl porob runy itp a po 2 to poszukaj na forum gdzies poradnika dotyczacego grania sorkiem napewno gdzies taki jest... no i oczywiscie nie trenuj sorkiem bo jest to bezsens PYTANIA ? --> PM |
a dlaczego myslisz ze sork jest taki deny?? mi sie nim lepiej gra bo moge o wiele lepsze monstry zabijac niz tak i knight na 16 lvl :D on to raczej cyklopa niezabije
|
@Topic
Polecam GhostLand :) @up A Jak Ten knajcik sie wyslikuje.... :) z 4mlvl |
Chcesz kasę i w miarę dobry exp na tym lv idź na fibule tylko najpierw musisz mieć 800 gp na klucz ,którego kupisz u żebraka w porcie na fibuli.
Tam są rotwormy i carrionwormy |
Ta, fibula... Zapomniales dodac, ze tam zawsze jest mnostwo wiary i pelno caveboterow w nocy takze jak przy duzym farcie wyciagniesz ze 2k/h to jest wspaniale ;f
|
Witam!
Powiadasz, kasa i exp razem... Gdybyś był knightem to bym Ci powiedział bez wahania... A dla sorka to wydaje mi się tak ->Fibula, przy dużym szczęściu :p ->ElvenBane (zamek koło Ab) - czasem dużo wiary, czasem mało, ale na Twoim lvl da się tam poexpić. ->Kopalnie - bdb exp, uwaga na guardy. ->Roty koło Venore :) Wydaje mi się, że tyle pozycji Ci wystarczy :) Pozdrawiam, Grov. |
Możesz też spróbowac iśc na cyklopy na PoH. Wyśmienity exp B)
|
Cytuj:
@Topic Cyce thais<<<dwarfy>>>kazzoo ;] |
Polecam Dwarf Soldiery w kolapniach Dwarfów i Cyklopy koło Thais. :)
|
skoro ktos juz zapytal to skozystam:p
gdzie mam expic? lokalizacja: venore profesja: sorc lvl: 15 eq: soldier helmet, scale armor, wand of dragonbreath, dwarfen shield, protection amulet, chain legs i fireball:p |
Ktoś tam pisał o podziemiach w Ab...i miał racje.
Roty, skele, ghoule, slimy wystarczą żeby poexpić i loota nazbierać ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |