![]() |
Pytanie do Postman Questa
Chcialbym sie tylko spytac o ile są tansze statki po zrobieniu Postman Questa?
Jesli liczy sie to jako Quest Spoiling - przepraszam i prosze o usuniecie tematu:) |
o jakieś 30 % :P
|
10gp wszedzie i o 5gp tansze parcele
|
Cytuj:
|
lol
parcel kosztuje 10 gp a statek o 10 gp mniej :PP
|
To co up. a dodatkowo, o ile się nie mylę, to listy też są tańsze, ale mało kto to kupuje, więc mało kto też na to zwrócił uwagę. :)
|
Temat z przed paru dni, a ja użyłem opcji "szukaj" ;p i nie chce zakładać nowego, i mam takie pytanie:
Robię właśnie postman questa, i gdy już go wykonam, i skończy mi się PACC, to czy będę mógł używać skrzynek w niebezpiecznych miejscach BEZ PACC? Proszę o odp. Dziękuję @Edit Ty, za odp, i jeszcze pytanko: ile minosów przywołuje ten Markin w mintwalin? Bo muszę tam iść, po raz pierwszy i się cykam solo moim 26 palkiem... |
Cytuj:
A tak btw: mam to samo pytanie dot. addonów dla outfitów dla FACC - zostają? |
Nie zostaja. Aktywuja sie dopiero jak kupisz znowu PACC
|
Cytuj:
|
Addony, skrzynki mozesz dalej otwierac.
|
OK, super, o to mi chodziło ;)
A ile i jakich mino przywołuje Markwin? Powiedzcie jeśli to nie jest tajemnica (czyt. QS) |
O ile sie nie myle raz (ale pewny nie jestem) wez ze soba z 2 bp gfb i na manashield sie z nim witaj, albo popros kolege zeby pomogl przyblokowac summony.
|
2 Bp Gfb? Dobrze się czujesz?
|
Na zabicie kilku minosow 2bp gfB?:> Hehehehehe...
Wez sobie blokera bo pallkiem na takim lvlu pewnie padniesz nawet na mana shieldzie. I wystarcza 2 sztuki po 3 strzaly gfb |
On chciał, żeby wziął 2 bp GFB na całe mint~
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |