![]() |
Wyverny
Chciałbym zapytać o Wyverny. Czy jeśli pójde z dsem to on będzie mi blokował dobrze Wyverne i gdzie moge znaleźc takie stworzenia na Faccu. Chodzi mi o jakieś miejsca gdzie moge znaleźć kilka takich stworzeń i żebym mógł tam regularnie expic nie czekając długo na pojawienie się następnej Wyverny
|
Opcja szukaj njie gryzie.Był topic na temat bloczenia wyverny,oraz jej występowania na FACClandzie.Występuje m.in na foldzie obok ghostlandu,w pobliżu venore,po drodze na orcland.A jeżeli chodzi o bloczenie:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=108539
|
Wiesz kolego jak widzie takich idiotow jak ty, którzy nie umieją, czy nie chce im się użyć opcji szukaj to nie mam ochoty przeglądać forum nadal. Przecież TEN TEMAT BYŁ PORUSZANY JUŻ KILKA RAZY. Weź lepiej już nie odwiedzaj tego forum! A tutaj masz link:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=108757 |
Powiem ci ze:
Najlepiej na wyverne isc z blokerem ktory umie je blokowac. Wyverny sa: -na vedze(vega)(respx3) -kolo venore(na lewo od pustyni)(respx1) -na górze Kazordoon(moze byc lurowany drag pod schody)(resp x3)Ja tam czesto jestem :).Moge ci pokazac jak bede mial czas:). -kolo ghostlandu(chyba resp1x) -na drodze do of(resp bodajze x5+x2) -na PoH (kolo GS'ow) |
OMG następny temat typu "Wyverna"
|
wyverny możesz znaleźć na vedze ;) ;) ;)
|
Krolan ma racje idz na Carlin i od niego w tą strone <------ :P, ale lepiej se idż na draga lepszy loot :]
|
Wyverna
Na lodowyej tej największej wyspie są chyba trzy wyvern naraz!!! Ja na wyvernie padłem koło Carlin jak mapke odkrywałem xD
Prosze o plusik do reputacji :P |
jedy znowu noobki beda robic pelno tematow tak jak to bylo z dragami
|
A czy ja : 18 sorcerer i 23 druid (kolega) polozymy wyverne z bp of sd?
PS: I UHami oczywiście... |
@up
Położycie , nie zwróci się , nawet jak wypadnie all co możliwe @topic Dżizys ! Zmulasie , bócu , kurwa mać szukaj ! Ostatnio był nawet cały poradnik do nich -,- |
No tak ale bedzie można poszpanować :D
|
Wyverny sa obok kazoo jak idzie sie na of resp 9 chyba :P
|
Cytuj:
|
Kilka wiwern jest na foldzie 3 o ile pamietam
|
Kocham archeologów.
Vega: 3x Folda(chyba): 3x Droga na OF: 8x(chyba) Kazz jak na paradoxa sie idzie: 3x Kazz niedaleko Draga: 3x Venore: 1x I POH |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |