![]() |
WOjna na Aldorze...112 ms owned.
Deenland 112 ms zabity przez Rona Montegro (167).
Żeby nie było niejasności ja nie jestem ROn Montegro :p. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16185 |
Spoko filmik :)
Polecam ! B) |
Ładnie na ue sie złozył :P czy mi sie wydaje czy na Dain Dair jakiśnoob gra? ^.-' co widać po jego zachowaniu przy wojnach i ogólnie...
|
Fajny filmik, ale dlaczego nie zabiłeś tego ek który ci loot zabierał, za mało czasu?
|
@up
Nie ściągać z tego co ten pener na górze podał link.Po za tym ron montegro mógł zabić tego dain~ sami widzieliście walił z burstów potem jebnął sd w dain~ miał yellow hp a ron montegro napisał "exevo gran mas vis." z kropką więc jak by chciał to by może go złozył :D "może" ... :] @down Ja nie keylogger :P |
/\
k e y l o g g e r @topic Deen nawet nie wiedzial pewnie "co sie stao" :P |
Nemtor tak ich wykosi... Czekam az maly wizak pada
|
Ladnie padl sorc :D, ale jestem ciekaw czemu w trakcie wojny bez mana shielda lata :p, aha i jak sobie loot zbieral wystarczylo otworzyc cialo i mwalla walnac i mialby spokoj :P
|
Kolego, założycielu tematu, czy nie zauważyłeś iż jest już temat gdzie zamieszcza się filmiki z wojny ? wiec nie rób na każdy frag osobny temat.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@raven waste frag? |
Cytuj:
Jeśli oglądaleś filmik z open battle kiedy Co dostalo baty (wtedy też padl Dain) to widzialeś że Szaker(Dain) jako jedyny z knightów poszedl do przodu, a jak każdy wie knight to bloker i powinien stać z przodu i bloczyć.Więc nie rozumiem czemu piszesz że na Dainie jakis noob gra.Dain ma TYLKO JEDNEGO OWNERA ma na kompie jeszcze screny jak wbijal jakies 20 lvl.Jeśli chcesz napisz do niego i zmierz się z nim. Żeby nie było nie jasności nie jestem Dain Dair. |
@up nie moja wina że tak sie zachowuje jak noob,a jeżeli widziałeś ten film co znajduje sie w tym temacie to będziesz wiedział czemu go tak nazwałem.Chyba że jesteś na to za głupi >.<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |