![]() |
Necro...
Powie mi ktos albo zasugeruje mi jakies taktyki na necro czy jakies summonu postawic chce conajmniej boszki wylootowac prosze o szybka odpowiedz:baby: ;>
|
2 ds'y + exori vis
|
Dokładnie jak napisał kolega . Możesz pare hmm wziasc .
|
Dsy + visa ja bym raczej nie polecal przynajmniej nie na malym levelu, bo wtedy necro bedzie sie przezucal na Ciebie i moze cie latwo skombosowac a w szczegolnosci gdy beda 2-3. Najlepsza na niego metoda to dsy + hmm, ew. ds + wand.
|
up:
jeszcze z tempestem nie? jeżeli ma druida(wnioskuje z profilu) to raczej z tempesta żeby nie opdchodził nie będzie bił. topic: jeżeli ci chodzi żeby boszki wylotować, to bieżesz 5 BP HMM(minimalnie), stawiasz 2x DS i jedziesz. weź UHy/IHy na DSy, albo z exura gran mas res. Boszki powinny być 1 na ok 5-10 bp HMM(ale to jak sie ma fuksa) |
Sam nigdy nie miałem przyjemności spotkać Necro bliżej (co ja robilem te 4 lata? :P), ale jeśli masz zamiar tam solo siedzieć to slyszalem że 2x DS i Hmm + WoI są dobre, może i z Vis'a ale lepiej to na wyższym lvlu.
|
@Dawny wojownik;
Boszki powinny być 1 na ok 5-10 bp HMM(ale to jak sie ma fuksa) z tym to sie zapedziles ;] jak ci spadna 2 pary w ciagu dnia to jestes kozak, ale reguly nie ma na necro czasam dzien w dzien mi spadaly na hunatch 3h a czesto nie spadly kilka razy z rzedu. |
Na 45 levelu powinieneś sobie poradzić z energy strike, trzeba tylko nekromantę zapędzić w jakiś ciemny zaułek, żeby nie miał gdzie uciec. Możesz używać hmm, możesz bić z różdżki, ale możesz też po prostu czekać aż DS-y go same wykończą. Ale na bohy to nie licz za bardzo, bo raczej się zawiedziesz, chyba że planujesz 40-godzinny maraton na necro...
|
2 Dsy + Volcanic Rod + ew. Hmm
|
porada ;]
2 dsy + wand + ewentualnie hmm.. Kilka runek gfb tez sie przyda
|
ds'y+hmm co raz z gfb
nie wal z visow bo za duze ryzyko i jeszcze-jak walisz ds to tak "umiejetnie", wyciagasz go troche i zaznaczasz dopiero, wtedy ds'y beda go jechac i oczywiscie im pomagasz :) |
Wedlug mnie, powinienes postawic 2 Demon Skeletony tak jak to wczesniej zalwazono, i bic tylko Dsy+Volcanic Rod. W razie gdy Dsy beda ciezko przytyrane, mozesz je uhnac Mas Healem. A i tak na marginesie, najlepszy jest resp na GL przy Dara ;)
|
@up
gdzie masz na gl necro mozesz mapke dac:Dbo nie wiedzilem ze sa a najlepiej wez jakiegos kumpla do bblokowania postaw dwa fe i siochaj blokazadna filozofia a z wylatywaniem bohow nie ma zadnej reguly raz lotniesz 5 par w ciagu 1h a raz w czasei 10h 2:P wiec nie ma co sie rzucac na necro bo to jednym slowem shit:Pidz se lepiej na tomba wbic 50lvl i potem powisowac dragi |
A więc cóż :
Na necro idź z dwoma dsami + HMM + VIS i tempest rod (zależy od sytuacji - czasami fajnie dsy trapną necro i go dojedziesz z visa :]. Z HMM to tylko jak jest więcej niż 1. Oczywiście pamiętaj o mass healingu na dsach i sobie :]. Mi po 2 h poleciały bohy a raz na 7 h nie poleciało nic - tzn 4 k w kasie - 3 grzybki i tyle :]. Pozdro. |
może FE?
a może na non-pvp postawić 2 fe i isc na necro czy nie bylo by to dobre
prosze o szybko odpowiedz |
a ja na 36 lvl stawilem FE i mialem 5bp hmmkow i bohy wylootowalem za 2 necro ^^
|
Cytuj:
|
Proste, 2 DSy, 10bp manafluidów i davaj davaj xD
Szczerze mówiąc nie lepiej iść na tomby i większe ilości z GFB brać? Zresztą decyzja należy do ciebie. ;) |
Ile taki np. 40 sorc z 40 mlvl wyciągnie expa na godzinę? Raczej się zwróci?
|
Ja tam jechałem sorcem na 29lvl
2 dsy i czasem wand i nawet było gites bo na drugim huncie boszki spadały ^^ (na sam start, 4 necro chyba) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |