![]() |
Wydarzenie/text roku 2006!
Tak moi kochani. Rok 2006 się kończy i trzeba fetować (zestarzejemy się! jupi?)
Ale przed zabawą prosze was o wypisanie, waszym zdaniem najważniejszych/najśmieszniejszych/innych tekstów/działań w P(p?)olsce i na świecie. @down Zawsze mam z tym problem, czy dużą czy małą. Więc pisze tak :P |
Cytuj:
|
Najlepsze było, jak jakiś koleś założył temat i pytał sie mniej wiecej tak:
"wyczytałem na tibia.pl ze najslabszą rozdzke dla druidow sie dostaje na poczatku a ja dostalem maczuge DLACZEGO??!!?" To było dobre i pare osób ma to w podpisie. Po za tym, podobał mi się Kononowicz, i "ta małpa w czerwonym" |
"Niech nie będzie niczego!" - Krzysztof Kononowicz
"Spieprzaj Dziadu!" - Lech Kaczyński "Nie wmówicie nam, że białe jest białe, a czarne jest czarne!" - j/w Cytuj:
|
Gz Upierz :d
|
"Irasiad jest dzisiaj bardzo zdenerwowany".
|
"Z ziemi polskiej do wolskiej"
|
"Jak można zgwałcić prostytutkę??" - A. Lepper
"A co wyjdzie z koalicji PO i PiS?? Mały rudawy popizdowiec"- Szymon Majewski Show "Nie wmówicie nam, że białe jest białe, a czarne jest czarne" L. KAczyński Wywieszenie czeskiej flagi narodowej, podczas wizyty jakiegoś rosyjskiego ministra :P + inne polityczne 'seks afery', 'taśmy prawdy', czy 'kampanie bilboardowe' :) Ogólnie rzecz biorąc: rządy braci Kaczyńskich przyniosły nam wiele rozrywki :D "Niech żyje moherowa kampania!" o. T. Rydzyk |
co wy tu wyprawiacie? Od tego jest policja i straż miejska,od tego oni są,od tego są oni,od tego są...
|
"Posiadam swoja posiadlosc" - Kristofer Kononowicz
|
"Co się stało się?", oraz pochodnie "Jak to się stało się?", "Czemu to się stało się?".
|
To co wy tu wyprawiacie, to to jest taniec na głowie! Bredgens, jakby ktoś nie wiedział. - Endriu
Ten rok? |
Zeby nie było bandyctwa żebynie było złodziejstwa żeby nie było niczego
Krzysztof Kononowicz |
"Twój Stary"
"Twoja Stara" autorzy nieznani |
Cytuj:
A co jeszcze? "Super partia K*rwo! Super partia"xD |
najlepszy tekst?
'sory emma watson ale wypad z mojej dzielni bo nie potrzebujemy tu bialasuw' |
"Kierowcy będą karani za alkochol, za papierochy, za wszystko !" - K. Kononowicz. Jeszcze niezłe było jego ogłoszenie ;)
|
"Maceownik"
Autor niezapamiętany, słowa widziane w dziale profesje. |
Cytuj:
|
A ja dam wydarzenie, które jednak jest chyba jednym z ważniejszych...
Śmierć Saddama Huseina... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |