![]() |
Trasa Carlin - Thais
Witam.
Czy idąc z Carlin do Thais (obok Femor Hills, przez Kazordoon, obok Mount Sternum) moge napotkać jakieś silne potwory? Czy mag 12 lvl ma szanse przejść bez dużego szwanku? Pomijam PK. Ew. czy jest jakaś inna droga do thais? Chciałem płynąć statkiem z Carlin, ale niestety moge tylko przeczytać napis, że nie mam premium konta i nic z tego. Proszę o odpowiedź. Pzdr. |
Cytuj:
|
Pewnie, że możesz. Nawet 8 lvl mogą :P
Musisz tylko iść zgodnie z trasą na obrazku... >>Mapka<< Amazonka - chyba 2 i 1 valkyrie, ale jeśli nie będziesz schodził zbyt nisko to nic Ci nie zrobią. Dwarven Bridge - Nie przejmuj się, 2 dwarfy i 1 soldier, zdążysz uciec, jednak zwykle gracze idąc do innych miast zabijają je. Gobliny - wiadomo, słabiutkie :P Wolfy - j.w. Cyclopy w Mt. Sternum - teoretycznie to małe jest prawdopodobieństwo że na nie trafisz, wystarczy trzymać się ścieżki i nie podchodzić zbyt blisko góry. Gdybyś jednak podszedł to powinieneś zdążyć uciec :P Pomijam już fakt, że większość potworków na 12 lvl możesz spokojnie ubić ;d A, i może się jeszcze jakiś snake trafić :P (innej drogi nie ma). |
Nie :o
Nie spotkasz nic . Oprocz tych soldkow ale zadko sa . :cup:
|
Więlkie dzięki wszystkim za odpowiedź. :)
|
Ew. Może być lurnięty jakiś Grorlam albo The Old Widow :evul:
|
Podróż przebiegła nadzwyczaj spokojnie:P U wrót Kazordoon natknąłem się na ciało jakiegoś biedaka napadniętego przez chciwych złodzieji. Kilka chwil wcześniej widziałem 2 kolesi z białymi czaszkami oddalającymi się z miejsca zdarzenia :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24. |