![]() |
Magic Sword (jaki błąd na Antica ?)
http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...agic_sword.gif
Cytuj:
|
Zapewne coś z klonowaniem... od kogoś kiedyś słyszałem, że wrzucało się item do dziury a ropowało się już kilka ... ale czy to prawda niewiem
|
Lol, nie radze brac na powaznie wiekszosci tych opisow z tibia.pl, czesc wydaje sie byc pisana zeby nie bylo za duzo pustego miejsca(ie. "ło jaki wielki miecz wykuty przez cyklopy!"); nie wydaje mi sie zeby CipSoft przymknal oko na takiego buga, predzej odnosi sie to do faktu ze mswordy mogly kiedys wypadac z potworkow(?), choc oczywiscie moge sie mylic. A mswordy na kazdym swiecie bywaja sprzedawane np. mag, druid czy pal biora je jako nagrode i zamieniaja na ladna sumke.
|
@up
To jest akurat prawda. Gralem na Antice w czasie gdy ten bug byl popularny, i to nie tylko do klonowania SoV'a, ktory lecial z... dragona ;S. Klonowano nim wiele przedmiotow, a polegal nie tylko na ropowaniu, ale takze na zamykanie drzwi, kiedy w ich polu lezal przedmiot. |
Great shield z dragon lorda leciał np ;)
a co do sova lecial z jakiegos potwora najprawdopodobniej jak mowi uzytkownik wyzej z dragona oraz byl jakis bug jestem tego pewien na 100% choc niepamietam czy to jest z klonowaniem czy z tym ze anihilator dalo sie wykonywac nawet pare razy ;p |
Obawiam sie ze to bylo dawno temu. W tamtych czasach nie bylo annihilatora. Poza tym zdaje mi sie, ze kiedys w zwiazku z jakims bugiem nastapilo gruntowne czyszczenie depo i inventory(item wipe)?
|
Bug
Ja słyszałem że na Ice Islan z questa btł SOV :p
|
Cytuj:
Opcja "SZUKAJ" -.-" |
jak tu czytalem niektore wypowiedzi to lachalem w niebo glosy ;p ten bug wygladal nastepujaco
jak masz magic sworda wrzucasz go do dziury i ropujesz wtedy magic sword ktroego wrzuciles do dziury jest na dole i jeszcze 1 ktory roples |
Ja słyszałem że SoV leciał kiedyś przez bug zamiast Rapiera z Ice Trolla.
|
Teraz ten sword jest dostepny w annihilator quescie
|
wow
Cytuj:
topic: ja slyszalem ze lecial z bugow... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |