![]() |
Ropowanie :/
Jakim¶ sposobem, jeszcze nie wiem, jak kogo¶ zropować, możecie pomóc?? :D
Mam jeszcze taki problem: prawie ci±gle walczę na full def, a shielding mi nie rosnie, czemu??!! |
Co do 1 pytania to stajesz kolo dziury w ktorej stoi ten kogo masz zropowac. Dajesz use with na line i na dziure potem. Tez kogo chcesz ropnonc musi stac na rope place (tej kropce co sie na niej liny uzywa). Co do 2 pytanka to sie w tym nie orientuje bo sorc jestem.
|
Odp na drugie pytanko: musisz byc cierpliwy i troche poczekac :P
|
jak by ci się chciało poczytać o trenowaniu to tam masz napisane że co jaki¶ czas musisz stracić hp (chyba co 30 hit) ... więc jak masz same chmurki to nie dziwne .. dlatego stanie kilka godzin z 2 szczurami bez tracienia hp nic nie daje
|
CO do pytania numer 2
Wiesz.... ja trenuje na full attack (hit co 30 sec to idealnie) jak dostajesz co 30 sec to dopiero ci bedzie bardzo szybko leciec a na full def jak dostajesz hit co 30 min..... |
A ja radze sprawdzic czy tarcze trzymasz na miejscu tarczy a nie naprzyklad...TORCHA:P
|
Omg!!!!!!!!!!!
Cytuj:
Boze co wy temu kolesiowi chcecie wcisnoc!!!!Rosniecie sheldingu nie zalezy od tego czy dostaniesz bloohita czy nie tylko od tego czy ty zadasz bloodhita(Gdy trenisz z 2potworami mosisz miec 1 bloodatak na potworze co 15sek zeby ci sie nie zablokowalo dliczanie sheldingu tak samo jest ze swordem czy clubem gdy trenisz z 1 potworem mosisz miec hita 1 raz na 30sek) Grajoc tym sposobem penwie macie skile po 40 ale nic sie nie wtrocam :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: :berserk: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |