![]() |
Świąteczny Update 2006 - podsumowanie
Update świąteczny przyniósł wiele niespodzianek na Rookgaardzie. Dlatego podsumujmy wszystko, co się zmieniło. Przypominam, iż jest możliwe, że wszystko nie będzie wypisane, ponieważ może wypaść z głowy lub nie zostało przezemnie odkryte.
Zmiany techniczne -Lista questów, gdzie możemy sprawdzić, jakie questy zostały wykonane, a jakie nie. -Trade-Rookgaard - oferty dostępne tylko dla Rooka. -Za każdym razem, kiedy padniesz, otrzymujesz baga. -Nazwy outfitów. Zmiany graficzne -Otoczenie: trawa, ściany, małe kamienie na ziemi. -Nowy wygląd itemów: rope, brass shield, katana, studded legs, studded armor, studded helmet, crystal coin (po dodaniu banku), eggs. Dodatki Potwory -Apprentice Sheng (najbardziej poszukiwany boss na Rooku ;)) -Munster (także boss, lecz mało atrakcyjny) -Seagull (ptaszek latający na górce w PACC Area; nie mozna go zabić) -Hyaena (tylko wtedy, kiedy wyrespi się Apprentice Sheng) Tereny Głównie na terenach dla FACCa. Zaczynając od miasta, kończąc na PACC Area: -Nowy bank, który zapewne każdy o tym wie. -Resp bossa szczurów Munstera. -Dojście do bugów pod sklepem Al Dee jest inne -Nowe etapy przejścia Katany Quest (poprzez resp 5 rotwormów) -Wodospad -Inne przejście do Trolli i Skele na Pacc area. -Odblokowanie blokady na respie z wolfami (3 górki) Itemy -Możliwość robienia ciast, czyli cake i lump of cake dough (dobrze napisałem?). -Magic light wand (z apprenitce Shenga). Inne -W niektórych miejscach pojawiły się drabiny i schody, aby ludzie nie musieli prosić "rope me plx". -Kiedy jemy np. meat, to nasza postać wydaje odgłosy. -Szybszy resp skele na PACC Area -Przy powiedzeniu "hi" do strażników Rooka lub mnicha w świątyni, automatycznie leczy nas do 65hp. Nowy cennik Podaje wam nowy cennik itemów. Każdy sklep kupuje za taką samą cene: Helmety -Brass helmet - 22gp -Legion helmet - 22gp -Viking helmet - 25gp Armor -Studded armor - 10gp Legi -Studded legs - 15gp Shield -Copper shield - 50gp Broń Sword -Katana - 35gp Club -Studded club - 2gp -Bone club - 5gp |
Raczej niczego nie pominales, napisales schludnie i bez bledow... :)
|
Leather armor takze zmienil wyglad i mozliwe ze pantsy tez.
edit sry pomylka, chodzilo mi o studded ;] wygladaja teraz jak leather. |
Cytuj:
|
Na upartego można dodać, że doszły hieny. Summon jak summon ale zawsze potworek.
|
Quest Log sie chyba nie przyda, bo tam są wpisane tylko takie questy w których trzeba było coś więcej zrobić a nie tylko zabić pare potrworów i wziąć nagrodę ze skrzynki.
@down: Oczywiście :) @edit: Zapomniałeś jeszcze dodać o tym że NPC skupują więcej rzeczy np. Legion Helmet |
Cytuj:
|
Nie edytuje z tego względu, że niewiele osób może zauważyć to, co zmieniłem.
Dodałem nowy cennik itemów. ThX Drzamich. @down Wiem. To było w planach. |
@up
Double post @topic Całkiem nieźle, chyba niczego nie opuściłeś |
Nie wiedziałem o nowycm cenniku
Wielkie GRATZ for you |
Co do cennika itemkow: copper shield i chain armor mozna bylo sprzedac przed update...
Edit: @kuba1324 To chyba ja sie nie myle? O.o |
Cytuj:
|
@Up.
Oboje się mylicie. Zarówno chain armor jak i copper shield można było sprzedawać przed update. Edit: @Michaello 2 posty wyżej. Cytuj:
Porównaj swoje obydwie wypowiedzi: Cytuj:
Cytuj:
|
Co do cennika itemów: Ceny są takie że nikt nie będzie pewnie sprzedawał nic oprócz helmetów (studded legi 15gp n/c) (przynajmniej ja będę sprzedawał helmety, ponieważ nie chce mi się czekać aż ktoś kupi, a mam pełno prezentów, zwsze jak wracam z minosów :p )
|
Dobrze wykonane, przyda się wielu graczom. Mam tylko pytanie: gdzie jest ten wodospad?
|
Hmm to chyba ta w jakisni trolli niedaleko minohell :)
|
bdb że to napisałeś, ale jednak te ceny w sklepie nie sa bardzo super, o tych potworach to nic nie wiedzialem, fajnie by było jakby ten boos wygladal jak demon orsz i margaroth i cała ta ich reszta
|
@Lord Piotr
Na Rook'u dodano dwa wodospady (jeden na trollach obok wejscia na szkielety, drugi tuz pod nim =]). |
@Antykwaczor~~
Zapomniałeś dodać wędke do cennika. Cytuj:
|
Niestey musze przyznac, że odwaliłeś świetną robotę :P
Mam pytanie, gdzie respi się ten boss szczurów?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |