![]() |
19 kina soluje draga bez eq :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16240
Jezeli ktos nie chce sciagac bo twierdzi, ze nudne - jego sprawa , niech nie sciaga i nie komentuje. Dziękuje za uwage. Pzdr. |
Nudne i kejloger do tego....
|
Po 1. Gdzie masz keyloggera ?
Po 2. Mówiłem ze jak twierdzicie ze nudne to nie komentowac:P |
Sam jestes Keylogger .... Film fajny, heheh kiepskie hity Ci wchodzily, ale ogolnie fajnie, no i disco polo ;)
|
Nie ma keylogera, a filmik moze byc (hit w draga 106) :D GZ
|
GZ. :D
@up Best byl 133 :p |
Dzięki :D
Szczerze mowiac nie patrzalem na hity :PP Bo po 1. Sluchalem radia kto ogladal wie co i jak:D A po 2. patrzalem czy sie uhac czy nie:p bo jak widzieliscie nie uzywalem hotkeya :) Pzdr |
O.o widze, ze luminera.. ;D taz gram na luminerze.. nick taki jak tu.. no filmik spoko ;D i kyrgaxa znasz? O.o
|
@Topic
Filmik fajnt ,gzz.. :) @Ibanez Nie sciagnie i komentuje.... |
Cytuj:
@Up No własnie... :S |
A wy nie lubicie sie zabawić czasem w "Trolla" ? Dzięki mnie ten film ma juz 2 strone komentarzy ;) Powinieneś mi piwo postawić, a nie bulwersowac sie ;)
@ down Da ! Maładiec ! Z 1 klasy podstawówki ;) Stare jak świat... teraz jest sie z czego pośmiać ; ] |
@up: ten avatar to twoje zdjecie??
@topic: fajny film :P |
Fajne :D Gz skilli i solo na tym levelu :)
Dopiero się dowiedziałem że koło draga jest tam Wyv :) |
Ale ściema :p
Tak naprawde to miałeś eq. Gdybyś zdjął tego GS'a i bił draga z fista bez EQ, tylko z UH'ami to by było coś :p |
@Up
Wiesz jakoś każdy zrozumiał o co chodzi , prócz Ciebie - dziwne, nie? :) Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
nigdy Cie nie widziałem na Luminerce :]
Gratz :P zrozumialem o co chodzi ale zarabiscie by bylo gdybys go daggerem zabił ^^ |
Ah, Lumi ;]
Cóż, ja też lubię disco polo . Co do filmu - fajne skille i hity jak na lvl, no i bez cipbota za co też + |
@up
Upierz, Ty teraz znow grasz na Lumi tylko innym charem nie? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |