![]() |
Co potrafi zrobic 5 knightów ;)
Cze =] Chciałem zamiescic jeden z lepszych filmow 'Pk' w wykonaiu knightow na low levelach jaki oglądałem http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16241 ;)
Enjoy =0 ) |
Bardzo fajny filmik, a ja tak nie lubiłem i nie doceniałem knightów :D
DZIEKI |
war hammer ROX :D
|
Ktoś kto grał/gra na Pandorii, zapewne wie kto to jest Rabus Marius.
Co do filmu, tak jak jego pozostale filmiki - niezły. |
23:20 Rabus Marius [15]: fucking polacks
I na pewno nas bardzo lubi :P,a fragi nawet ladne choc loot nie dopisal. A ja gralem na Pandorii i nigdy go nie spotkalem :D. |
Lol, fajny filmik xD Fragi tez niczego sobie.
|
Tym lepiej dla Ciebie....ma wielu hlvlowych kumpli oraz dwie inne postacie 30+ ek i 50 msa.
Ten film pokazuje jak kilku low-levelowych knightów ze skillem 50+ club oraz Warhammerem może zabić większe od siebie lvle. Więc warto go obejrzeć. |
Fajny team, dla nich 40lvl to normalka :D
|
mnie nawet oni dojechali 10+ w thais dymy robili
a mni lagowalo i nie moglem nic robic szedlem z kumplem z questa :s |
Film...
ZAJ*BISTY ! :baby: pomyslcie ludzie jak by tak 30+ Knighty z 70+ cluba xD
|
Ta ale podnieta, ofiary padalyby 3 razy szybciej gdyby to sorce pkowaly -.-
|
@up
Taaaaaaaaaaaaaaaaaa? A ciekawe z czego by tak "walili", z "ruszczek" po 9HP? Bo wątpie zeby tym graczom chciało by się wydawać tyle kasy na SD jak mogą wytrenować w 2 dni dobrego knighta z war hammerem. @topic Zajebisty filmik! Szkoda, że na koniec ten 96 lvl ocalił rl'a. Ale film poprostu wymiata, takie lvle padały od takich lowów xd. |
Cytuj:
|
@up
A czym mieli sie leczyć ? Lol next dziecko neostrady. Za ile kupiłes tego chara ? |
lol
ten 42 knigh sie dal zlapac w trapa ale lamer ja bym ich moim pallem wkrecil w ziemie ;] a jak nie pallem to moim pk teamem ale sorcami i druidami
|
Cytuj:
Caly widz polega na tym, ze to knighty pekuja, mistrzu kontemplacji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ten filmik to nic w porównaniu co on robil sorcererem (Gary Cruel) przed uptade.
Koles ma znajomosci i jak na tamte czasy zajebiste pvp. Przestał grac Garym bo niespodobal mu sie nowy uptade. Zabił taką ilosć h lvli na pandorii ze juz nawet niepotrafie zliczyc ;p Pewnie simon pamietasz Cruela. |
Knight jest potenrzny sorcki sie howajom.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |