![]() |
<Selena> Senja Villagers <Selena>
Witaj! Rekrutacja rozpoczeta!
Warunki: -Masz juz pewne doswiadczenie w Tibii. -Nie kradniesz. -Nie zabijasz bez przyczyn. -Mozesz poswiecic swoj czas na wspolny hunt zamiast bez przerwy expic/trenowac. -Conajmniej znac podstawy jezyka angielskiego. Jezeli spelniasz wymagania, napisz w grze do: Dodozia, badz innych vice-leaderow. Przypominam, ze nie wszyscy sa z Polski. |
Chamska zgapa naszej gildii...
Żałosne, naprawdę... |
@up
Niestety nic o twojej gildii nie wiem. Jezeli myslisz ze cos "odgapilem" to sie grubo mylisz. Na pomysl wpadlem sam, zachcialo mi sie rpg troche... |
@up
No nie gadaj, bo nasza gildia również jest rpg, a jaśniej to RP, więc teraz mam pewność, że zgapiłeś... |
Wez mnie czlowieku nie denerwuj, jezeli mialem taki sam pomysl to odrazu ze od ciebie go odgapiam. Pozatym jezeli jestes liderem twoja postacia z opisu, to gratulacje ;]
|
Re:
To, że Ghand ma taką postać w opisie, jaką ma, to nie znaczy że to jest jego najlepsza. W moim opisie widnieje podajże 27lvl Royal Pall, gram nim obecnie, a mam kilka innych, lepszych postaci na koncie...
|
stop plagiatom!!!
grrrr.... Ghand nie denerwoj sie, to nic nie da....
oczywiscie ze od ciebie nie zwalil, no nie? czyst przypadek, dajcie spokoj |
OMG
plagiat i kropka @autor i co, jeśli mam 13 lvl?? Fikasz?? -,- |
Mam do gleboko w dupie, wiem swoje i tyle. Pozatym prosze nie nabijac offtopow, to jest temat do rekrutacji a nie klotni o czyms fikcyjnym. A ty jak ci tam Ghand, napisz cos jeszcze, to "fikne".
|
ty mu duzo moszesz -.- prawda jest taka ze to plagiat i zwaliles to od ghanda
koniec dyskusji P.S.: a jak dla ciebie lvl jest miara ktora mierzysz ludzi to żal.pl |
Nie łądnie spisywać nie łądnie...
|
Nie no kurwa zbanujcie mnie, na tym forum nie wytrzymam. Czy do tych waszych niedorozwinietych mozgow nie docieraja proste slowa? Szczerze mowiac watpie. A to tego tam, co mowi ze plagiat, oraz do tych co pisza, aby po prostu napisac i sie wypowiedziec nie wiedzac o co chodzi- wy*******ac. Zegnam.
|
W takim razie ja się odniosę do Ciebie jak do kogoś niedorozwiniętego, wolno i wyraźnie...
To-Jest-Plagiat Nie tylko ja i Argen Ci to mówimy, już inni ( rasti :) ) zaczynają Cię również oskarżać. Daj sobie spokój - Cya Close topic za plagiatowanie, nasz temat był wcześniej... |
Nie wiem, czy byl, czy nie, poniewaz jestem nowy na tym forum, glownie zrobilem konto aby napisac o gildii oraz sprzedac/kupic na handlu. Pozatym jak juz tak strasznie sie bronisz, to mi podaj nazwe tej twojej mastah gildii.
|
nazwy ci nie podam, bo gildii niestety na razie nie ma, ale możesz oblookać cały kilkustronicowy temat o naszej wymarzonej gildii gdzie knujemy jak i gdzie ja założyć...
|
Podaj link do tego tematu w takim razie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |