![]() |
Sylwestrowe bany.
Znaczy się, jak sama nazwa wskazuje...
Dobra, nie będę się bawić we wstępy - do rzeczy. Wiadomo, że w sylwestra ludzie po prostu się upijaj±. Niektórzy tak po prostu, niektórzy dla uczczenia nowego roku - jeszcze inni w sylwestra pij± dlatego, że s± młodzi i to jest jedna z tych okazji kiedy można się w zasadzie jawnie schlać. I tutaj dochodzę całkiem do sedna - chodzi mi o ban Verliana. Nie żeby to był mój jaki¶ frend or something, ale stwierdziłem że napiszę - a nóż co¶ to pomoże. Oczywi¶cie, rozumiem że trzeba płacić za swoje postępowanie - ale chłopczyk się spił, i teraz biedny nolifer ma 30dni bez forum wytrzymać? Wtem, chciałbym w imieniu swoim i Verliana prosić o po prostu zdjęcie mu bana, tudzież skrócenie go do ~7dni, jako że za bardzo ¶wiadomy tego co robił to on nie był. Po prostu, przypadkiem pijany dzieciak trafił na komputer z dostępem do internetu i zadyma gotowa... Z góry dzięki, Ray, wierze że wiesz, nowy rok i w ogóle po ¶więtach no wiadomo ; o . #Chodzi mi o ban usera - Rav Othersider |
Jak sie pije to trzeba ponosic konsekwencje. Skoro jeszcze na forum pisal to nie byl az tak pijany, ja wczoraj kumpla z parku musialem wyciagac bo chlopak najebal sie az padl (slaba glowa).
|
Napewno byl swiadom tego co robi, tego jakie konsekfencje go czekaja moze troche mniej. Ban nie zostanie sciagniety.
|
Pijany to kto¶ jest kiedy nawet sprawnie chodzić nie może, nie mówi±c o pisaniu na komputerze. Wczoraj kolega kolegi się schlał i musieli¶my go z chodnika podnosić.
Ino i tak dobrze, że się za kim¶ wstawiłe¶. Nie ma wiele osób takich, które opowiedziałyby się za koleg± userem i naraziły się na wy¶mianie ;). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |