![]() |
Was is das ?? :)
|
Massive Ellemental (chyba tak sie to pisze) nic z nich nie leci, zostaje z nich mokra plama, expa nie znam, hity bardzo potezne.
|
@Up
lol to niejest water elemental ani massive water eelemetaL mialo byc dodane do update z liberty bay ale nikt niewiedizal tego |
To jest rzekomo potwór o nazwie "poseidon".
gdzieś widziałem screena. Dziwny jest fakt, iż Poseidon pasuje do bossa, a na screenie było przed poseidonem "a", czyli jakiś poseidon... |
Cytuj:
|
Chyba nie...
|
Na 1 screenie był ten potwór i nazywał się Poseidon-jedni mówią ,źe to był ots,inni,że prawdziwe zdjęcie etc...
btw. nazwa topicu jest po niemiecku?;> WAS IST DAS? <- na przyszłość :] |
To byl OTS ... Potowr jak ktos @upup powiedzial mial zostac dodany po letnim updacie, ale go jeszcze nikt nie widzial.
|
potwór ;]
blablabla(10 literów) |
hmm ten potwór jest od dawnaaaaaaaaaaaaa i niektórzy go widzieli.......Widziałem screen w dziale zdjęcia ;)
|
to moooooże ktoś zarzucić tego screeeena ??
Nie znam niemieckiego tak poprostu napisałem ze zdzwienia :) |
|
Bez żartów prosze :P
|
Yhm to nie jest żart wiesz tylko koleś używający BlackeD czy jak to shit się tam nazywa żeby zmienić się w tego moba.
|
powiedz nazwe potfora plix chce zaszpanowac :p co najmiej na pryatnej wiadomośći plix :P
WRACAM DO TEMATU ta bestia wyglonda jak boss wodnych potworów :P |
0.o co to za potwor drugi raz widze hyba temat o nim a na tamtym temacie nioc nie napisali ej jesli naprawde sie w niego zamieniles to daj nicka musze pokazac tego potworka przed depo :)
|
lol... taki glupi screen niewiele mowi... rownie dobrze mozna sprity podmienic... -.-
|
: P typek z Furory robił to zdjęcie/fake...
Topic: Bardzo możliwe że to boss podwodnych potworów |
Ciekawe jaki loot:p I ile expa ? :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |