Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Sunrise - charakter CipSoft ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=109284)

Arka_Sath_Wielki 01-01-2007 18:35

Sunrise - charakter CipSoft ??

Ostatnio chodzą pogłoski, że Sunrise jest charakterem CipSoftu. Niedawno rozmawiałem z polskim rookstayerem, i spytałem go, co tak przyciągającego znalazł na rooku. Milczał. Spytałem więc, czy jego celem jest zdobycie levelu wyższego niż ma Sunrise. Powiedział, że to nie jest rywalizacja z nim. Z nim nie da się wygrać. Mówił, że jest to charakter prowadzony przez CipSoft, dlatego dostał się do pomieszczenia z MinoMagiem. Dlatego ma spike sworda i brass armor. Spytałem więc czemu tu jest. Odpowiedział, że chce jako pierwszy rookstayer na Securze zdobyć 100 crystalek. Tego mu też życzę. Obecnie posiada 42 level i ciągle idzie w górę.

Tutaj - jest link do danych o jego profilu :P.

Elwer Balus 01-01-2007 18:39

:D :D a moja babcia to Bubble!! :D :D

@down, 2down:Ma się te zręczne paluszki:p

Marcin24 01-01-2007 18:40

@2up
Koleś poprostu mu zazdrościł i tyle.
Co do Brass Armora to bardzo możliwe jest że Sunrise go posiada ponieważ podobno kiedyś wypadał z Minosów.
Co do Mino Maga to Sunrise zabił go na Test Servie (ale nie w komnacie tylko koło bear roomu)
@up
Byłeś szybszy :D

Impalable 01-01-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki
Ostatnio chodzą pogłoski, że Sunrise jest charakterem CipSoftu. z polskim rookstayerem, Powiedział, że to nie jest rywalizacja z nim. Z nim nie da się wygrać. Mówił, że jest to charakter prowadzony przez CipSoft, dlatego dostał się do pomieszczenia z MinoMagiem.

Po 1 Jedna osoba cos sobie ubzdurala i juz pogloski chodza?
Po 2 "polski rookstayer"...

@up & 2xup
Jak pisalem posta to jeszcze was nie bylo :P

Kajmanek 01-01-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 1167909)
Niedawno rozmawiałem z polskim rookstayerem,

Nie mogłem się powstrzymać :))

@UP Widzę, że nie ja jeden ;)

Lukaszek13 01-01-2007 18:42

Mam rokstayera na antice. Kiedy Sunrise mial 97 lvl niekiedy z nim rozmawialem, pewnego razu spytalem sie czy jak zrobi 100 lvl to juz nie bedzie gral, oczywiscie mi zaprzeczyl i powiedzial: Nie, oczywiscie,ze nie. Mowil ze dalej bedzie gral. Zrobil 100 i nie loguje sie

Fejkowiec 01-01-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukaszek13 (Post 1167931)
Mam rokstayera na antice. Kiedy Sunrise mial 97 lvl niekiedy z nim rozmawialem, pewnego razu spytalem sie czy jak zrobi 100 lvl to juz nie bedzie gral, oczywiscie mi zaprzeczyl i powiedzial: Nie, oczywiscie,ze nie. Mowil ze dalej bedzie gral. Zrobil 100 i nie loguje sie

Co to ma do tematu? :X

@Topic

A skad ten polski "rockskater" mogl to wiedziec? ....

Hakuoh 01-01-2007 18:46

Czego to ludzie nie wymyślą...

..::QRAS::.. 01-01-2007 18:58

twoja stara wlasnie z okna skoczyla , uwiezyl bys mi ?

Marcin24 01-01-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1167971)
twoja stara wlasnie z okna skoczyla , uwiezyl bys mi ?

Pewnie teraz on skoczył za matką...:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06.