![]() |
Pomocy w znalezieniu IP!!
Siemka mam pytanko.
Czy da sie namierzyć czyjeś IP z Tibi znając tylko jego postać?? Bo jeden typ mi na skilowanie zlurowal Wicha,i nie zdazyklem uciec bylem ztrapowany prosze pomozcie bo chce go znalezc z kolegą i mu na****ć za to :D chciał zeby mi eq zlecialo |
That's a joke, right? \
|
o nie kolejny bezmózgi fan tibii ktory jest gotowy zabic za swoj "eku' ;(
niestety ja ci tej informacji nie udziele |
Napisz mejla do CipSoftu o udostępnienie bazy adresów z których się logowali poszczególni gracze. Na takie coś zazwyczaj czeka się około półtorej godzinki więc któtko. Wtedy sobie wyszukasz gościa nick i ładnie na tacy będziesz miał podane jego IP.
aroniaaaa |
Dziecko Neostrady :baby: jak chcesz to podam Ci swoje Ip, jak nie masz z kim się bić. A być tak wkurzonym przez zwykłą grę - debilizm.
|
to nie zart,zresztą nie chodzi mi o tego knighta którego mam w podpisie,zreszta musi sie koleś nauczyć ku*** rozumu!!
@up nie zakładałem tego tematu po to,żebys mnie wyzywał tylko żebyś odpowiedział mi na pytanie+nie znasz odpowiedzi=nie udzielaj sie w temacie!! @Alcor Sake to po co się udzielasz?? |
Cytuj:
|
bo chciał cie zabił? chcial zeby ci eq spadlo? ROTFL!!
ta gra nie jest dla ciebie... idz pograj w pacmena czy cuś |
Nie mam nic do ludzi lurujących innym potwory,ale takie 20 razy to juz chyba przesada
|
Idź sobie w bierki pograj chłopcze :|
|
Wyczynowe! To cie zrelaskuje... =.=
|
Jak chcesz się bić to namierz mnie..
Moje ip: 127.0.0.1 W domu jestem dopiero po 17~, wcześniej nie masz po co przychodzić.. btw. Nie poznasz nr. ip nikogo takiego, jedyny sposób to zmuszenie go na wejście na stronę która go odczyta/wykorzystanie odpowiedniej opcji komunikatora(np. gg) ale cóż, dojdź do tego sam. Tak w ogóle to jest mi przykro, że są tacy ludzie którzy rzucą sie na byle kogo z pięściami z powodu durnej gry.. Ja bym nawet RL kolegi nie ruszył. |
Skoro nie wiesz jak załatwić czyjeś ip, to nie będziesz umiał zrobić z niego pożytku.
|
Jedź do Rasenburga i spal siedzibę CipSoftu. Gorszej kary dla owego lurera nie wymyślisz jak niemoc gry w Tibię.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Załórz sobie nową postać, i zakoleguj się z nim.
Potem niech on ci da swoje gg, a ty wyślesz mu fotke swojej jaski, oczywiście w .s c r ;) To będzie idealna zemsta. |
Nie no ludzie ja nawet nie chce nikogo bić,tylko gadałem głupoty bo sie wkuzylem bo po 5 skilli mi spadlo a to duzo skillowania.
To tylko takie bulwersackie uczucie ja wcale się tak nie przejmuje ta grą jak mówicie. po prostu zal mi tegio czasu sopędzonego przed kompem na skillowanie. Zreszta to nie była moja postaC tylko brata-poprosił mnie żebym mu poskillował a ja mu co powiem.. mam nadzieje że mnie rozumiecie teraz i przestaniecie mnie wyzywać itp. nic sie nie stało 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |