![]() |
Turniej szachów
Witam!
Zapewne dość dużo osób gra w tą starą, mądrą i wciągającą grę, jaką są szachy. Dlatego chciałem zorganizować turniej w tą właśnie grę. Musiałoby się zgłosić conajmniej 4 osoby, abyśmy mogli przystapić do partii turniejowych. Zapisy będą trwały do 15:01.07 i tego dnia (jeżeli będzie zapisana wymagana liczba osób) sporządziłbym regulamin. Partie rozgrywane by były na www.kurnik.pl w ustalonych przez daną parę pokojach. Zapraszam do zgłoszania się: Lista zapisanych: 1. Thomisson 2. Xaplin 3. Tasior 4. Slay 5. Nosferatu 6. Kele 7. Griendly 8. Rater 9. Ksard 10. Nikast Shynix 11. Blind Guardian 12. Lasooch 13. fm* 14. jaskolek 15. Matek 16. VeLvet 17. Zillek Edonek 18. Glamri 19. matiii 20. Zupka Chinska 21. Ksabi 22. Xawieri 23. Czarna Mamba 24. Shein Silvershadow 25. Gangrel 26. Mati9360 27. Korektor 28. Kensai 29. Nyskus 30. Saviour 31. Radarowiwi 32. poprostu_pitbul |
Count me in.
Jakies nagrody przewidziane? |
Też chce, ale kiepski w to jestem, więc się proszę nie śmiać.
|
A co mi tam, wezme udzial, troche myslenia sie przyda xD
|
Cytuj:
|
Dawno nie grał, ale się zgłasza.
By the way, mamy 2007 rok :) Zmień datę w poście :D |
JA tez chce tylko mam problem mimo iz mam jave to nie chodzi mi :(:( Halp lpax and free itans :D
|
Tu raczej chodzi o MC Flash Player. Wpisz sobie w www.dobreprogramy.pl Marcomedia Flash Player, pobierz najnowszą wersję i zainstaluj byle gdzie. Wtedy flashe będą Ci chodzić.
PS. MC Flash Player jest darmowym oprogramowaniem, dlatego powyższy tekst nie jest zachętą do piractwa. |
Też chętnie sobie pogram ;] Dopisz mnie do listy.
EDIT: Mój nick na kurniku Rik_o |
Cytuj:
Macromedia, MM Flash Player, panie Korektorze. ;-) |
Mnie tez zapiszcie.
|
Też się zgłaszam... Dawno w szachy nie grałem, ale może coś pamiętam... Czas odgrzebać fritza xD
|
No to mnie tez mozesz zapisac.
|
Ja też chcę!111
... o ile będę miał sprawna klawiaturę, bo inaczej to jakoś tak zbyt łyso przed monitorem. Jeśli nie będę miał - napiszę, że się wycofuję. |
Tez sie chetnie zapisze :)
|
ja jestem mistrzem jak że tej umysłowej gry dlatego honor nakazuje mi by nie brać w tym udziału ;( pozwole by ktoś inny chodz raz wygral
|
mnie tez zapisz
|
to i mnie dajcie
|
Wchodzę w to!
Koffam szachy! |
Dobry ten pomysł z tym turniejem szachów.
Czasami warto oderawać się od Tibii i zagrać w jakąs mądrą grę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |