![]() |
A gdy kupie PACC ..
.. no właśnie, co gdy kupie PACC ? Jestem druidem, juz niedługo elder druidem ( :) ) mam 29LVL już niebawem 30LVL, no ale przejdźmy do rzeczy. Gdy już będę miał PACC i promocje, to jakie czary kupować na początek ( te dostępne dla tylko dla PACC ), gdzie expić, jakie addony zrobić itp. Fast help plax plax :D
|
Nie wydaje mi się, aby ten uzytkownik oczekiwał takiej odpowiedzi Goburu. Możesz mu zasugerować, żeby poszukał, ale powinieneś jeszcze dodać coś do tematu? Dla mnie jest to post +1
Ma'TeJ: Napewno wykup Energy Strike (exori vis) oraz haste.. A jeżeli masz bogaty tibijski portfel, to wykup wszystkie "3+ gwiazdek" na tej stronie: http://tibia.pl/spells.php?prof=1&typ=3&s=17, a już napewno te co maja 5-4 gwiazdki. EXP hmm.. imo larvy sa swietne, chociaz w tym temacie to niech ktos inny sie wypowie. |
W pierwszej kolejności kupuj strike'i (wszystkie!), a dopiero potem całą resztę. Runicznych nie kupuj bo i po co - robienie run jest obecnie stratą czasu, lepiej wbijać poziom.
|
Jak sączysz herbatke/jesz obiad/masz wazne rozmowy na gg/lagi, slowem nie masz jak expic, to rób wtedy runy. I nie sluchaj sie, aby nie kupywac czarow runicznych..
|
1. Strong Haste, Energy Strike (resztę strike'ów warto wykupić dopiero później IMO), Levitate, Heal Friend i Mass Healing.
2. Addonów nie rób - strata czasu i kasy (tzn dla mnie - po prostu mnie to nie bawi, ale jeśli Ty uważasz inaczej to wykup te, które ci się podobają). 3. Exp w tombach, ew. w cyclo. |
Cytuj:
@ ripper - weź pod uwagę, że dla kogoś, kto np. będzie mieć pierwszy raz PACC'a "tomby" to jest BARDZO rozległe określenie ;) |
@P0nury
Uważam, że odrobina dobrej woli i przeciętne IQ wystarczy, żeby się połapać co i jak. W każdym razie ja umiałem. |
Witam , dolanczam sie do tematu, bo mialem nawet zalozyc swoj ale jest prawie identyczny jak ten a o tuz chodzi mi o porady wlansie z paccem ....
Mam 45 druida , 40 mlvl , pierwszy raz kupuje pacca dla druta ( zawsze knight ) i niewiem zabardzo co nim robic .. Czary wiem jakie kupic , ale gdzie expic ? tomby ale dokladniej wiem ze sa w ank , ale kompletnie niewiem w którym , na jakim poziomie i z czego , tempest + e vis ? na mana shieldzie ? bez ? z summonem ? Gdzie indziej moge expic , od jakiego lvla bedzie mi sie oplacalo expic w innych miejscach takich jak dragi ? Czy zwroci mi sie za mana fluidy ? Prosze o dokladniejsze odpowiedzi , bo nieorientuje sie gdzie co sie znajduje , szczególnie te nowe na pacc area... tnx za odpowiedz krystek |
Według mnie tomb najlepiej leci z samym rodem, bez summonów i broń boże nie na manashieldzie. To będzie chyba najbardziej optymalne wyjscie jezeli chcesz wychodzić na jak największy plus i miec w miare exp. Koło 50 lvl i 45 mlev możesz się bawić jadac wszystko z visow i wspomogając się vulcanic rodem żeby nie tracić duzo many na dobijanie potworków.
Ja zawsze tak robiłem standardowo sam tempest do okolo 50 lvl. Jeżeli naprawde potrzebowalem kasy stawiałem monka żeby mi manasów nie szło tyle ale exp był o sporo mniejszy. Póżniej wszystko czyściłem z visa bez tempesta ale z volcanikiem. Na początek proponuje drugie floory tombow, pózniej z samymi visami za tp ( można wziąśc pare hmm i gfb ale w sumie jak się wprawisz to nie będa potrzebne) Od 60lvl+ radze już tylko dragi bo i exp duży i na plus często sie wychodzi (wsumie zależy od szczęścia) |
hehe mam ten sam lvl i to samo chce zrobic ale na wakacje :D
|
Jak z pacciem powiem z doświadczenia knightem, ja kupiłem pacc i sam sprawadzałem na co moge isc expic bez waste tip.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |