![]() |
Metal Militia rekrutuje!
Metalowe bojówki Cie potrzebują!
http://www.idlewords.com/images/posters/robotnik.jpg Grupa zrzeszającej maniaków wszelakiej ostrej muzyki? A czemu nie??? Mocnej czyli wszystko od heavy, przez power, thrash aż po black, death i grind. Forum do dyskusji na w.w tematy, bez zbędnych oczu i komentarzy "eeee to tylko takie krzyczenie" "tam sie wrzeszczy tylko" "to zadna muzyka", lecz i offtopici nie będą karane :). Nazwa jak zapewne każdy wie - powchodzi ze starego numeru Metalliki, niewykluczone że będzie zmieniona :) (jestem otwarty na propozycje) 1 Wymagania 1.1 Słuchanie Metalu 1.2 Bycie osobą dojrzałą 1.3 Noszenie z dumą miana "Metal Militia" pod nickiem 1.4 Bycie otwartym, inteligentnym~ 2 CO musi być w zgłoszeniu 2.1 Troszke o sobie, oraz jakich zespołów się słucha 2.2 nie spamujcie mnie, prędzej czy później podejme decyzje o za lub nie :) 3 Jak się zgłosić? 3.1 W lewym górnym rogu jest napis "panel użytkownika" 3.2 wchodzimy tam, wybieramy "członkostwo w grupach" 3.3 Wybieramy grupe "metal Militia" i piszemy zgłoszenie :) 3.4 Powodzenia 4 By nie było niejasności - ja jestem liderem :) |
Zapisywać się,bo jak nie,to ja i TRU Dobo przyjedziemy do was i zgwałcimy wasze psy.
|
Nie ma to to to tamto :D Dyskusja już jest, aktualnie przerabiane tematy to Opeth, Hunter i SOAD ;) Można się dołączac, i piszcie czego słuchacie, bo musze miec chociaz jakis znak "kim jesteście" ;)
Moge się troche spóźniać z dołączaniem - ale wiecie, szkoła. Więc nie martwić się, trza troszke poczekac :D |
Hyhyhy Szkoda tylko ze moj temat o Opeth'u juz jest na samym dole ^.-
Komentujcie plz :) |
~bump~bump~bump~
|
Co rozumiesz przez "dojrzały'??
|
Cytuj:
|
Niestety nie uznacie mnie za dojrzalego bo mam tylko 14 lat a chcialbym do tej grupki nalezec...
|
Dojrzały ---> Musisz czuć się dojrzale. Wiesz, żadnego wyzywania się itd~ Jeśli uważasz że we własnych oczach jesteś o.k to możesz startować, ale ja mam mały poślizg w przyjmowaniu :P
|
Pump it up 8o
Grupa istnieje, ma się dobrze ;-) Jedna z najaktywniejszych (jak nie najaktywniejsza) grup prywatnych :-) Zapraszamy do przyłączania się :> |
Ja ce, ja ce ;-( Ap de irons ;-D
Btw: http://img134.exs.cx/img134/9989/1706ze.jpg @Gewof: Nie zrobiłem tak może? ;> |
Ja chce, ja chce!
Hmm...Dojrzały jestem...jak na swój wiek(tibia mnie zmieniła SERIO!)
Metalu słucham...(to Avril to zaraźliwe przez ciotke) A kadre trza odmłodzić :) TO JEST OFICJALNE ZGŁOSZENIE! |
A czy Dobo nie napisal wyraznie
Cytuj:
|
Ja tom bym siem wpisał... ale...
@Mikae: my chyba z jednej rodziny pochodzimy.... gratuluje dobrego DOBOru awataru 8o |
@Drybrych:Nie wiedziałem, że aż tak młodzi ludzie już próbują słuchac metalu. Tą Avril ( tfu, tfu) to się nie przejmuj, wyrośniesz z tego a od czegoś trzeba zacząć. Trzymam za ciebie kciuki.
|
@up
Ja juz dawno slucham metalu =] Chociaz nie wiem co dokladnie zaliczacie do metalu ^^ Ludzie maja rozne zdania nie? |
Jak mam słuchac metalu? Nie będe stał przy blaszanej rurce i jej słuchał( bo co ona ma mi do powiedzenia?)
a jeśli chopdzi o metal to tylko słucham Linkink Park xD |
A ja kożystając z okazji zapytam: Czy mój koffany Rammstain to metal? Bo słyszałem NAPRAWDE WIELE RÓŻNYCH ZDAŃ, a chce mieć pewność.
|
jak na mój gust to raczej tak, chociaż bym się nad hard rockiem zastanowił. Ale nie, metal ;) A już na pewno bardziej niż - khem, khem - Linkin Park.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:14. |