![]() |
Arcane Staff Testing.
165 EK testuje Arcane Staff.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16322 Hail Club Fighters! |
no przy takim skillu duze obrazenia bylo pare hitow 200+ ciekawe ile taki Arcan staff stoi na np. antice :D
|
A ile było teamów na Antice które zrobiły Poi Questa? Cena pewnie będzie zależna od ilości sztuk. Ale narazie nie ma co liczyć na niskie ceny ^^
A co do samego club'a, to może sca to nie jest, ale zawsze clubowicze coś mają xD @down Valariazz, tak na offtopopie. Dla kogoś kto żadko gra, club jest dobrym wyjściem, bo nie jest drogi i łatwo go zdobyć. |
I tak club jest nadal na szarym koncu dla knighta... dlaczego cipy zrobily ta bron 2 handed? Takiemu np. Burt Simpsonowi (ktory padl na PoI zreszta) bardzo by sie przydalo takie cacko... a teraz jest to tylko item o 3 pkt lepszy od war hammera. I ze 100 razy trudniej go zdobyc.
|
Cytuj:
|
@up
nie wiem czy slyszales.. ale istnieje takie cos jak Thunder Hammer ..... to ze go duzo trudniej zdobyc to inna bajka :P ..... |
Fajnie wygląda
Dobrze, ze dali tego cluba rycerzom przynajmniej Ci co źle wybrali na początku mają już lepiej, a nie z tym war hammerem latali, ale ten dwuręczny to raczej też nie jest za dobrze ;/
|
To na 95% cheater. Kto normalny miałby 101 axa i 96 Cluba?
|
Cytuj:
Damu Unix z Pythery ma kolo 95 cluba i 90 sworda. |
Cytuj:
też napewno cheater. Co do tego cluba, to NC lepiej i tak wyjdize na tym jednoreczniaku co ma w bp. A to że knighty biedne sa ze dostaly cluba i sworda 2 handed to już nie moja wina. Ja zakładając chara ustaliłem z góry, że ide w axe a teraz mi to procentuje. |
Cytuj:
|
No Nieźle.
Wreście 'Clubowcy" Mają o czym marzyć :> Edit: @Etoric Jarasz mnie :> |
film spoko ;] niektore hity 200+ robia wrazenie :)
@ do tych co gadaja ze to 'cziter' bo ma takie skille u nas na Eterni jest palladyn ktory ma ponad 100 dista i 100 sworda.. nie wiem czemu tak jest ale ma takie skille i to nie cziter wiec nie dziwcie sie ze on ma takie skille :] |
heh pewnie z 5-7kk jak nic :) a staff spoko
|
Cytuj:
|
@nosferatu
jest taki pall ;) tylko niepamietam nicku kiedys ogladalem jego photobucket ;] |
Cytuj:
Zapewne wiesz ze pallowi skille ida w miare szybko, tylko ciut wolniej od knighta, no ale coz.. ty zawsze masz racje moj panie. |
Arcane staff, calkiem ciekawy jednak wole mojego sova. A co do tego palla z 100 sworda powiem tylko tyle . NIEMOZLIWE
|
o tak... pall 100 sworda, a krowy dają mleko 8o
niezły fazer z tego kolesia ale widać, że jakby dalej klepał cluba to niewiele by wbił skoro 104 shielda.. chyba, że dał se spokój z shieldem :D fajnie ten kamyczek świeci :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |