![]() |
74ms and 81ek down by noobchar's of Hlvl ;]
have fun.
http://rapidshare.com/files/10001089/skyp.rec.html dodam tylko, że film bedziecie musieli obejrzec 2-3 zanim dowiecie sie co tak naprawde sie stalo z tym sorcem bo golym okiem tego nie zlapiecie ;] jak wam sie tak podoba to macie tutaj dwa inne nasze filmiki: akcja bardzo podobna do tego 71mastera tyle ze tym razem pada 64ms w venore: http://www.speedyshare.com/770401968.html a tutaj pada sorcek na hydrach, cos kolo 65level, nie pamietam juz bo dawno to bylo: http://www.speedyshare.com/530497450.html oba filmy na 7.81 wiec chyba dzialaja na 7.9. ogolnie komunikujemy sie na teamspeaku a to sa nasze noobchary do takiej wlasnie zabawy ;] nie robimy random pekingu tylko ubijamy wrogow naszej gildii ;] |
Zajefajne gz dla was akcja n1 wiecej takich filmikow ;p
|
No no ....ładnie :D
|
mozna rehosta na tibicam jesli da sie tam wsadzic? :(
@edit dzieki :P @topic a ten 81 ek to jakis pojebany byl ^.- te jego teksty w stylu 14:04 Sniperer [81]: HUJE! 14:04 Sniperer [81]: HUJE JEBANE! 14:05 Sniperer [81]: huju jebany 14:05 Sniperer [81]: DAWAJCIE NIE BENDE UCIEKAC NA GORE! 14:05 Sniperer [81]: smiecie 14:05 Sniperer [81]: umyj sie 14:05 Sniperer [81]: brudna cipo 14:05 Sniperer [81]: Nooby 14:06 Sniperer [81]: PEDALY IDZCIE SPERME STAREMU Z KUTASA SSAC! lol.. n/c te jego teksty |
|
Omg Ventirlo/Team Speak 2 roxzor , jedna z najelepeoj zgranych ekip pk
|
HuhU
Dobree:D tylko,że irytowaly mnie teksty tego 81 ek.
Filmik dobry nawet bardzo :DTakie low lvle maja siłę! Pozdro. |
Najs Filmik
|
Haha!
Cóż za zgranie i jakie akcje :] |
Zawsze myslałem ze jestem ed 15:12 You see yourself. You are an elder druid.
:] (dwa komputerki)nagranie z ts uhauha |
-.-!
@Lipek
Lol widze ze wasze h lvle sie Wam znudzil ! a jak mój team pekowal noobcharami to nas wszystkich pogoniliscie ;( :baby: |
bardzo ładne fragi
grunt to zorganizowana drużyna :) |
Cytuj:
|
@honusu
a dostrzegasz roznice miedzy random pk a ubijaniem ludzi ktorzy przeszkadzaja nam w wojnie :> |
filmik swietny low lvl maja sile :D ale ten knight byl zalosny.... te jego teksty, pomyslal by troche tpo by uciekl ;p widac ze kupil chara i ma z 10 lat :D ale fajne to bylo gz :]
|
widze ze sie podoba ;]
dobry jest tez filmik z akcji w venore. |
18:18 Sniperer [81]: huju jebany
18:18 Sniperer [81]: umyj sie 18:18 Sniperer [81]: brudna cipo 18:18 Sniperer [81]: NO BIJCIE MNIE CFANIACZKI 18:18 Sniperer [81]: haha 18:18 Sniperer [81]: Nooby żal.ru Film - rox. |
a film z venore jak wam sie podoba :>
ogolnie takie akcje mozna zrobic jeszcze tylko w carlin na drugim pietrze depo bo w innych miastacz nie mozna zaatakowac z partyzanta tylko trzeba dobiegac :< |
:)
Ha, siema Lipek, widze niezle sobie poczynacie :P Monq tutaj
btw: Idziecie na nowy server jesli wyjdzie, czy zostajecie na Nebuli? Co do komentow to: 1.Piekna akcja w Ank ;) Az milo patrzec jak polacy dobrze graja (pomijajac tego 81 ek nooba ;) 2. Koles na hydrach nawet sobie fajnie radzil, ale zapomnial ze utamo vita sie konczy. Gz 3. Akcja w Venore, co tu duzo mowic, Gz. |
:d
Omg ale zgrana ekipa.. ! Bardzo ladna akcja : D myslal ze kozak jest ; p ale po jego tekstach i ruchach bylo widac ze niedoswiadczony gracz ; p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |