![]() |
Selena war, polacy dostaja owna od Swe =P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16377
Zalosna akcja ze strony polaków, no coz miejmy nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej =P |
Ja juz sie przyzwyczailem ze polacy przegrywaja :)
|
Idealna akcja ze strony PL omg mastah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111o neoneone
.... Widać z motyką na słonce się nie idzie? -.- |
I dont rlly give a fuck (:
Przegralismy tylko i wylacznie dlatego ze panowie KRUORIZZ HEHEHEHE porobili se TP co jest nielegalne. @Orius~ Nie wypowiadaj sie jak nie wiesz jak bylo. |
Cytuj:
|
Bardzo fajny filmik, szybko "nas" zjechali, brawa dla nich :>
|
Norma... xD
I znowu widze ze 10 film w którym dostajemy od szwedów itd... raz w życiu zróbmy coś dobrze xD
|
Gdybyscie wiedzieli prawde inaczej byscie na to spojzeli. Znam pare osob wiec wiem co sie stalo, ale nie ujawnie.
|
Cytuj:
Wnioskujac z tego co napisales - nie masz mozgu. Po pierwsze, najwazniejsze - sam jestes Polakiem. Po drogie "mozg" inaczej sie pisze. Czekam az forum bedzie dostepne i smaruje posta, czemu to czesc Szwedow nie dostalo bana, Choc znajac zycie, i tak nie dostana :) Pozdrawiam, Tifejo. |
Bana niedostana, gdyz Evalor Nocturna to Senior Tutor...
|
Cytuj:
|
Vuxes, moze i maja takie same zasady, ale zupelnie inaczej sie ich bieze pod uwage.
|
Pewnie się mylę, ale oglądając kilka razy tą bitwę (z 3 perspektyw) stwierdziłem, że chyba mieliście jakiegoś zdrajcę (tzw. traitor) w gildii.
|
Wlasnie o to chodzi, w gildi ktos wykapowal.
|
może i tp to nielegalny bug, ale oni go umiejętnie wykorzystali, a takie szukanie powodów na siłę nie ma sensu lepiej sprawdzćcie graczy, których macie w teamie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |