Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zbiorka rzeczy (tibijski czerwony krzyz) :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1096)

kilerkuba 20-10-2003 16:48

Zbiorka rzeczy (tibijski czerwony krzyz) :)

sluchajta ludzie razem z kuplem organizujemy zbiorke rzeczy dla nowych na mainie czyli jak kiedys bedziecie kolo kaz albo gdzies pozbierajce jakies dwarf shield itp. te rzeczy przysylajcie do kilerkuba Ab'dendriel na eterni i jak znacie jakis newbie na eterni to powiadomcie ich ze u mnie mozna te rzeczy odebrac (i nie przyjmuje gadki daj jeszcze dla kumpla) KAZDY NEWBIE NA ETERNI MOZE ODEBRAC ZA DARMOCHE RZECZY POTRZEBNE DO PZEZYCIA (o błąd!) NA MAINIE U MNIE (kilerkuba ab'dendriel na eternii)

Bobercjusz 20-10-2003 18:44

ja popieram jak ja jestem newbie a tak to nie
i chetnie przyjme rozne dary
namiar to:
Bbercjuszek
Lunara
AB

Przysylajcie naprawde dobre zeczy

Air 20-10-2003 20:03

Doprawdy super pomysł... ;/. Bardzo wygodne. Szczególnie jak połowe rzeczy ty se weźmiesz. Poza tym ktoś może se robić wiele postaci tylko po to żeby dostawać rzeczy.

Bloody_Izual 20-10-2003 20:09

Pozatym ja założyłem temat Akcja: Pomóż Newbie jak widze było kila osobek chętnych.

Rafallord 20-10-2003 20:21

nie ale jak ktos by wszystko stracil to bym pomugl

przysylajcie na Lixuf Carlin Lunare rzeczy wam niepotrzebne
50 levelom niepotrzebne k-sety ;)

Main Vegeta 20-10-2003 20:45

Popieram!

Spoko akcja ale dla najbardziej potrzebojoncych! Kto by se robil postacie zeby dostac scalke czy scimitar luuudzie!! Super pomysl i nie nalezy go ignorowac . KILERKUBA wiecej takich ludzi!! looz :))

kilerkuba 21-10-2003 16:26

taaa jasne wszystkie rzeczy wezme ale powiedz mi czemu a wlasciwie po kiego grzyba mi dwarf albo cos takiego shield jak i tak tego gowna nie sprzedam ale np taki 8 lvl
przychodzi ze studded armorem i macem no to przeciez jedna wyprawa na dwarfy i juz okolo 10 newbie uszczesliwionych albo taka katana ja zawsze biore kilka jak znajde i rozdaje bo po co ten zlom tylko dp zasmieca a dla 8lvlowaca to skarb

Air 21-10-2003 16:28

Dwarven shielda sprzedasz za 100 w Kazo ;p :)

Gremlin 21-10-2003 16:32

Na Secura byla organizowana podobna akcja jakis miesiac temu.
Zeby nie bylo przegiec to sprawa prosta, rozdaje sie sprzet ktorego nie mozna sprzedac:
Soldier Helmet
Scale Armor
Copper Shield
Katana

kilerkuba 21-10-2003 22:04

qrwa nie chodzilo mi od dwarfen shield bo sam taka mam tylko o cooper shiel i o ten zlom co jest wyzej OOOOOO wlasnie juve strzelili 4 gola jezu ci wlosi chyba najadli sie grzybow

Miscoo 21-10-2003 22:30

Thieee :P Ja takie akcje to ja na rooku robię na eterii :) Właśnie se zrobiłęm nicka i znajduję jakies shity a na rooku nawet dobre rzczy, np. stuudded shieldy i sprzedaje taniutko newbie :P Ale jak bym doszedł do maina, czyli juz niedlugo to cos byscie pykneli na początek ;-)

kilerkuba 22-10-2003 21:06

pekarskie drzwi stoja otworem :) KOLEBOTAC PK

Matises 23-10-2003 22:16

Jezu chłopie super pomysł jakbym na taki wpadł to bym był już tak bogaty że to nieporozumienie a to byłby móje hasło "Zbiorka rzeczy dla newbie-(mile widziane bots of haste i k-sety) to napewno tylko smiecie więc czekamy. :D
Sorry ale mam dzisiaj humorek

kilerkuba 24-10-2003 22:37

niom
masz zajebisty humorek chyba sie czegos najarales

Turututu 24-10-2003 22:52

kilerkuba jestes pojebany

Bambuko 24-10-2003 23:12

Fajny pomysł.
Trza zrobić spis rzeczy jakie będziemy zbierać:

Katana
Soldier Helmet
Scale Armor
Copper Shield
Studdet Legs

Są nic nie warte, ale można też dawać jakieś Battle Hammery czy Dwarfen Shieldy, ale tylko 8lvl bo nikomu nie będzie się chciało rooka przechodzić żeby potem Battle Hammera sprzedać, a taki newbie będzie z nim chodzić a nie sprzeda.

kupsetramwaj 26-10-2003 17:14

Według mnie to miałoby sens ale musiało by się tym zajmować kilka osób w różnych miastach.

Misq670 26-10-2003 17:19

Hehehe w zasadzie popieram ta akcje ale sam bym potrzebowal takiej pomocy......

Linek 26-10-2003 22:26

FPN

Dobra do mnie możecie się zgłaszać w Kaz z takimi przedmiotami.Na razie działam nieoficjalnie ale jeśli zostanę przyjęcty do TCK (Tibijski Czerwony Krzyż) to chętnie :)) No na razie zakładam własną organizację FPN (Fundusz Pomocy Newbie) i zbieram w Kaz, ale w Thais i czasem w Carlin też bywam :)

Raynold 27-10-2003 13:42

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
Katana
Soldier Helmet
Scale Armor
Copper Shield
Studdet Legs
Tylko, że scale armor można sprzedać w outlaw camp 75gp/sztukę. Ogólnie, wiadomo, że newbie nie będzie tam szedł... Ale ogólnie, nie mam nic przeciwko tej akcji. :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17.