![]() |
Pare Pytan W Sprawie Pacc
Witam wszytskich :)
Mialam juz pacc wiec wiem co ale jednak mam pare pytan: -doszly mnie sluchy ze jesli 3 razy aktywuje pacc zanim sie skonczy poprzedni na tej samej postaci to dostane 15 dni dodatkowego gratisowego pacc czy to prawda? -drugie pytanko to takie ze jak nie mam teraz pacc ale dostane w prezencie teraz go na urodziny to jaki mam czas na aktywowanie? bo nei chcialabym go aktywowac az do maja poniewaz mam mature a znajac mnie to jak znowu bede meic pacc to nie bede sie uczyc a wypadaloby ja zdac :D takze chodzi mi o to czy moge go aktywowac po paru miesiacach i nadal bedzie on aktualny? -dobra wiem teraz bardzo nobiaste pytanie - czy sa jakies outfity za addony dla facc? w sumie jestem prawie pewna na tysiac procent ze nie ale mam watpliosci bo kazdy mowi co innego ;/ ale znajac zycie to nie ma zadnych questow na outfit dodatkowy dla facc? Z gory dziekuje za odowiedz jakiejs dobrej duszyczki znajcych sie na rzeczy i 3majcie za mnie kciuki zebym nie aktywowala pacc przed matura hehe bo znajc zycie to pewnie bedzie mnie zbytnio korcic :D no i za zdana mature tez 3majcie kciuki :P :D |
-nie,
-ile chcesz, -nie. Ciesze sie, ze moglem pomoc. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mam nadzieje ze pomoglem ;] |
Nie sądze abyś zdała maturę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Skrzat Addony są tylko dla Pacc ;) |
nie ma addonow dla pacc, zadnego
hyba zamiast pacc miało byc facc :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
:d
hehe no fakt troche sie pomylilam ale wiadomo o co chodzi :)
dzieki za wszytkie odpowiedzi :D tak myslalam ze napiszecie mi ze nie zdam matury to normalka od was spodziewac sie takiej odpowiedzi ale jeszcze sie zdziwicie :D dziekuje i pozdrawiam nawet tych niezbyt milych uztkownikow forum |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |