![]() |
Nowy rekord ilości expa w 1 dzień! I to jaki!!
Wczoraj, w środe rekord expa wbitego w 1 dzien zostal pobity... koles totalnie wszystkich poprzednikow zmiazdzyl....
Strycnine got 10,000,000 XP (Slownie : DZIESIEC MILIONÓW!) Jakim cudem wbil tyle expa?Demony 24/24? Niesamowite... A moze to jakis blad?:> Czekam na komentarze. |
moł Kooments.
Na bank nie z jednego dnia..Mogl poprostu grac od Save do save i drugi dzien tak samo czyli 48h.. i bic Warlocki non stop nie zwarzajac ze dostaje polowe expa gdy mu sie konczy stamina Jakies wytlumaczenie musi byc..bug? moze.. |
Full Stamina + 48 h + Warlocks = 10.000 exp
Z Pskonejott.om wynika ze gral 34h... |
Wejdzcie na pskonejott.com i zobaczcie ile siedzial. 22 h i teraz juz nastepne 11. Ale ostry jest 10 mln w jeden dzien xD
|
Cytuj:
Pewnie Koleś postawił cavebota na rotach kolo veno i daltego tak szybko wbil^^ |
@up
Haushaushauhsa xD |
To bylo z 1 dnia !! bo wczoraj wbil i mu policzylo ...
|
HAHAHA rozbil mnie ten topic.
Ty kolego wiesz ile DZIESIEC TYSIECY ma zer? ( o tyle 0000) tyle DZIESIEC TYSIECY ma zer. To o czym mowisz to jest DZIESIEC MILIONOW. Chyba za bardzo przezyles fakt ze ktos tyle mogl wbic :O |
Zsumowalo mu z 2 dni albo 3 chociarz nie wiem jak to zrobil, 2 dni to kazdy potrafi zsumowac ale 3 ?? nie no gz dla niego 11 lvl z 128 na 139
BTW niemozliwe to bylo zrobic jednego dnia poniewaz, na Wrl 200k/h = 5 mln w 24 godziny max, wiecej nie da sie wyciagnac nawet grajac caly dzien, przezto musialo to byc wiecej dni http://img412.imageshack.us/img412/5...estjpegxv0.jpg |
Na non pvp można wyciągnąć 400k/h na behemotach więc 10mln wydaje się możliwe;] plus nowe d lair z mort hura i blokerem pewnie daje podobną ilość.
Sry za pomyłke;p |
Cytuj:
|
Mały offtop:
Lordzio, popatrz na swój podpis. "Po drugiej stronie też siedzi człowiek", może wstuknęło mu się o jedno '0' za dużo? ... |
omg...
Po 1. wejdź sobie na tibia.de i jak umiesz po angielsku to się dowiesz jak to zrobił wiecie co to jest PoI to tam są teraz nowe dle i tam mu donosili manaski i lurowali dle i on walił ue... i zrobił to w jeden dzień tego nikt nie zaprzeczy... jak zazdrościcie to nie róbcie głupich komentarzy... btw. to wydał 1100k na manaski:), i się nie nie wymądrzajcie bo za przeproszeniem gów** wiecie newby z 20 lvlelami... i po 2. to nabil 10 milionów, a nie 10 tysięcy...
|
nie no niezly koles 11 levelow w tyle czasu cos pieknego :D a jaki locik napewno mu sie zwrocilo wydal z 1,2 kk albo cos takiego a lot mu sie zwrocil kolo 2kk jak i nie wiecej heh :P w takim tępie jak by expil to za tydzien 200 lev ? hehe ;p pozdro
|
Cytuj:
|
omg i nic wiecej non comment i nic wiecej
ten koles pewnie sam w to nie wierzy :pp |
hmm?
Że co?, zjechałem newba jak trzeba... będą mi tu głupoty pisać ziomki z plate setami...:o
|
Błąd został poprawiony... śpieszylem się i jakoś tak wyszło.
no i co do tego który myśli ze tysiąc na 0000 zer- GZ! Najwidoczniej popełniłeś podobny blad jak ja... male pomylki w zyciu czlowieka z powodu pospiechu sa normalne... Co do tego 10kk expa w dzien, mysle ze new dl lair z EW starczy. Pzdr, Valariazz |
Cytuj:
Z mort hura* No i ładny profit miał :) |
Ja myśle że ziomek siedział np od 1 w nocy grał aż do ssa i po ss grał znów do ss więc 36h jakieś expiłł. A co do tego gdzie to ja myśle że po 3 hydry i z geba je bił 3 hydry padaja w 10 sekund co daje 6k expa. No albo jeszcze te wrl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |