![]() |
50knight pk on saphira nice loot
Nawet niezly loot chociaż film momentami może być drętwy.
http://rapidshare.com/files/10145482/pkmovie.rec Miłego oglądania. |
..........
|
Cytuj:
własnie reshotnij... Rapid jest raczej na wmv |
|
filmik jak filmik ale gz loota
16:04 Trous [18]: taifun to nie polak |
Cytuj:
|
Panie informatyku, niektórzy mają sieć i jak ktos z sieci sciaga duzo z rapida to sa tzw _LIMITY_.
|
Polecam neostrade sciągasz 100MB z rapida potem odłącz i znowu połącz i dalej sciągasz i tak w kółko jak niemacie publicznego IP to macie problem i to niejest wina linku tylko waszych kolegów z sieci.
|
@up wystarczy program "zmieniajacy" twoj adres ip np na ip uzytkownika np z czeczeni xd
|
Cytuj:
|
lol a widziałeś jak napisałem że jak niema publicznego ip to ma problem ? dziecko naucz sie czytać i spokojnie bo nie ty jesteś na politechnice tak? Ewentualnie możecie użyć programu zmieniający maske podsieci z czego wam zmienia ip wychodzące i możecie sciągać do woli.
|
Cytuj:
|
W moim poprzednim poście pisałem o twoim pierwszym poście, idioto:
Cytuj:
|
hah Żal nieoceniajcie hosta tylko film ;o sie niepotrzebna dyskusja zaczeła x.X
|
Cytuj:
@topic Filmik lekko nudnawy, jednak w niektórych momentach mi się podobał ;) Pozdrawiam polostap |
Filmik calkiem fajny ale sie offy posypały -_-
|
Piękny loot ^_^
|
spoko locik :P farrt xD
|
Ja wale, czy szanowni "geniusze internetowi" moga wreszcie zamknac ryje i nie pisac po 100x zal tylko komentowac ten film? Co do filmu to bardzo fajny. Loot przeladny ;P
|
Loot dość ładny tylko skąd 19 lvl miał taki itemek? Drugi char czy na tym świecie to grosze kosztuje?
P.S. Rapidshare chyba wykyrwa proxy :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |