![]() |
Wywiad z Palladynem który wykonał Annihilator:o
|
Huahauhauhaua...
Troche nie smieszne, ale takie glupie, ze az smieszne;) |
Tak głupie, że troche śmieszne ;P
Tak jak wyżej napisano to jest aż tak głupie, że aż troche śmieszne... ;P
|
"-Przekazuje Ci oto ten legendarny toporek dwusieczny, abyś bił nim smoki i wszystkie jakieśtam stwory w Tibii
-Thx zią!" Rox ;d |
Jak to ktos wczesniej powiedzial:
Tak glupie ze az smieszne >: D |
@Upierz
Po kiego grzyba to piszesz?? Kazdy sobie ogladnie i bedzie slyszal, nikt nie jest gluchy, wlasnie mi zepsules zabawe, juz nie mialem po co sluchac bo to jest akurat najlepsze.. @Topic Debile :P |
Kretyni
Co za idioci to szok 8o To typy z moich okolic jednego z nich kojarze ze szkoly. Az strach pomyslec ze tacy debile sie kreca tuz obok mnie:p
|
zajebisty film:p
|
Fajnie narysowali te runki i bolca ;D
|
Bardziej beznadziejnego filmu dawno na tym forum nie bylo : / tylko płakac ze tacy ludzie zyja w naszym kraju
|
Cytuj:
Niby czemu przynajmniej śmieszne... Mi się podobał bo to było robione tylko dla jaj jak mi się wydaje |
Przynajmniej korzystaja z zycia, filmik juz dawno widzialem, i niezle sie posmialem, niekoniecznie jest glupi bo to sa jacys debile albo cos, moze tak chcieli zby tak wygladal
|
Nie wiem czego wy od nich chcecie... Dla mnie to jest ladna polewka... Chlopaki sie starali. Maja luzacki styl zycia a wy byscie aby ten exp nawalali... Moze jakas odskocznia? a? ;p
Filmik spoczko nawet tylko mogli to lepiej zorganizowac ;] |
Jak dla mnie ch***we
|
Rotfl ;'dddd Goscie roxuja xD Jeden z najbardziej 'poleffkowych' filmow na forum ;'d.
|
ashuahahahaha\
Kolesie roxują. Do tej pory się śmieje. |
Szacunek Knajcika dla tych ziomów :D
|
Kurde, zajebiste :P jak to dobrze, że oprócz drechów i złodziei, są w tym kraju jeszcze schizowate indywidualności z jajem :P
|
HAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH!!!!!!! Dawno sie tak nie usmialem!! Kolesie z mojego miasta :P Mozna tu zaobserwowac poczucie humoru na poziomie, a nie jak jakies glaby wyskocza, zaczna klnac i mysla ze swieca. 11/10 ZAJEBISTE jednym słowem xDDDD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |