![]() |
Skullowy BUG
http://img.photobucket.com/albums/v448/mielnik/bug.jpg
Na tym zdjeciu widac ziomka stojacego w swiatyni ze skullem (nie migal), stal on tam kilka minut i nie mogl sie ruszyc, gdy ja go chcialem ruszyc to pokazal sie napis Characters who... Nie wiem czy to jakis bug czy co. Powiedzcie co o tym sadzicie... |
hmmm.. A moze teleportowal sie. To znaczy przelogowal sie a ktos zblokowal sie wszystkie pobliskie miejsca gdzie powinnien sie pojawic. Wtedy powinnien pojawic sie w swiatyni.
|
Wydaje mi się ,że nie mógł on sie wylogować ze skullem(a dokladniej z walka) ,więc możliwość teleportu raczej odpada:).Ja już często widziałem ludzi z white skullami w depo.Podejżewam, że czasami może zniknąć walka szybciej od skulla i wtedy ludki wchodzą do depo,bądz do świątyni ze skullami.:D
|
To nie chodzi o to. Ani teleport ani szybciej znika niz walka. Mozna w depo ze skullem byc bo on zawsze 6 sekund przed zniknieciem mruga a na poczatku przez sekunde jest ale nie ma krzyzkow i po sekundzie zaczyna mrugac. A temu gosciowi sie to stalo jak go zabili bo mi mowil...
|
Bla Bla Bla "A temu gosciowi sie to stalo jak go zabili ..." Przecież jak ktoś zginie z białą czachą to pojawia się w świątyni bez niego.
To prawda, jest taki BUG w którym można z białym skulem wejść do świątyni i do depo.Oczywiście nie powiem jak to się robi bo później wiele n00bków się na to rzuci. |
wyslesz mi private msg jak tam wlizc z łajt skól =)
|
Tez wiem jak to zrobic ale nie zawsze wychodzi. A na forum bylo juz cos takiego i nawet pisalo jak tak zrobic.
|
kiedys jakis 8lvl mnie pieprznal i wlazl do depo jak go chcialem zabic (da sie missclicknac gfb? Zwlaszcza na darashii, gdzie okolice depo byly puste? pewnie myslal ze ja afk :D) a mial skulla... Wescie powiedzcie na private msgs jak to sie robi... Albo napiszcie posta na forum... Blagam xD
|
Cytuj:
Ja tesh znam tego buga ale w tym przypadku to nie o to chodzi... wiec nie gadac o tym bugu! |
Ja tesh tak mailem .. tylkoz e to bylo tak
Pusscilem FF'a w kolesia podbiegl 9* Master walnal Sd i mnie nie bylo loguje sie odrazu w swiatyni a tamten typek wlaz 2 raz w FFa i mi sie w swiatyni skull pojawil pewno mieli nadzieje ze jush wyszedlem i 2 raz mnie ubija...... |
Ja też wiem jak to sie robi, ale nie bede szerzył czeaterstwa :P
To nie jest nic nadzwyczajnego trzeba mieć poprostu sprawne ręce i 0 lagów. Tyle powiem :P |
Moja teza to że ty robiłeś to zdjęcie miałeś dupnego laga weszłeś do świątyni (tak ci się wydawało na lagu:P)i zrobiłeś ssa:D
|
Cytuj:
|
!
to że ma się skula w np. Depo lub w świątyni to wszytko zalezy od refleksu!!
wystarczy stanonc kolo wejscia do depo tylko zeby nikt nieblokowal nas ;) zaatakowac kogos co stroi obok nas i ruwnoczesnie szybko nacisnonc klawisz aby wejsc do dp!! B) ale radze nieprubowac bo mozna przez to "ŁATWO PAŚĆ" sam raz kiedys tak chcialem zrobic dla szpanu :) i mnie zabili :( |
Cytuj:
n00bem to sam siebie mozesz nazwać za obrażanie publiczne powinieneś dostać bana. A o bugach sie nie mówi prawie jak o questach więc nie gadam nic więcej,sam widzisz ze nie tylko ja o tym bugu wiem. |
Cytuj:
|
OMG przeciez to latwe :P gostek sie pojawil w swiatyni ( zginol albo poprostu tam se wlazl albo wyszedl na maina :P ) i niechcacy badz chcacy kogos zatakowal i oczywiscie pojawila sie czacha i walka i gostek ze swiatynie nie wyjdzia :D
|
Muj znajmowy tesz to umie i wcale nie czeba stac kolo depo muj kumpel stal z 30 kratek od depo i wszedl sobie wiem ze do tego tricku potrzebny jest hmm
|
nie "muj" tylko "mój" no tak ktos cos takiego pokazał taki trik i odrazu sie okazalo ze pół forum zna tego "tricka" i tylko jest "wiedzialem ale o tym nie muwilem" tak samo bylo jak karwa pokazal jak to spał w 2 łużkach na raz i odrazu okazało sie ze niby kilkanascie osoób robilo to samo omg ludzie muwcie prawde na tym forum nie potrzeba "szpanowac"
|
Ale wy nie umiecie czytac ze zrozumieniem. On stal tam w PZ i nie mogl sie RUSZYC!!! MOgl tylko stac i gadac. Jak ja chcialem go przesunac to sie pojawilo Characters who... wiec to nie jest ten bug o wchodzeeniu do PZ tylko cos innego...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |