![]() |
Mino Piramid
Siema! :) Mam takie pytanie czy dal bym rade na mino piramid? (północny-wschód Darashi) Mam 40 lvl Master Sork z 42 M lvl... Nigdy tam nie byłem i nawet nie wiem w jakiej ilosci i jakie mino tam występuje... SZUKAŁEM I NIE ZNALAZŁEM! :confused:
|
Według mnie dał byś rade ale byś musiał wziąść bp mf i hmm i pare uh`ów na wszelki wypadek i uwazaj na mino magi bo mogą za 100 walnąć nawet
|
A co po drodze spotkam? Co bedzie na -1 piętrze? :D mam bp of gfb explo i hmm jak cos... wole sie upewnic :)
ps. Piotrek-Zetron wejdz na tibie pogadamy...:D |
Ja nie mam Pacca ale mój kumpel był 36lvl i wykonał tam questa sam :P to dasz rade chyba :P (on jest knight )
Edit: tam najsilniejszy potwór to chyba 1 ds i mino magi :P |
Poradzisz sobie z GFB.. Zresztą, tam nie ma się czego bać. Pójdź i sam obejrzyj sobie co jest na -1 i -2 bo tam to prawie nic nie ma..
|
Pewnie że tak, ja 35 MS 44 Mlvl robiłem ( nie pamiętam dobrze) 15k exp/h, ale loot był fantastyczny, zarobiłem ok. 100k w jakies 3 tygodnie z lootbagów i wandów od mino maga, boltów etc.
P.s. zrób postmana |
Cytuj:
Mino Piramid? Zal -.- MINO TOWER @TOPIC Tak Tak Tak, Dasz rade spokojnie Poziomy 0,+1,+2: Same mino Poziom -1: 2x guard + od groma mino Poziom -2: Od groma guardow i archow (Mana shield/GFB) Reszta to juz mieszanki wszystkich minosow. W jednej komnacie jest mumia. Jest tam quest na stealth ring i protecting amulet. |
Dasz rade loozik hyba ze masz slabe pvp ;p i kick/lag bo tam hyba w pewnym miejscu 2 archery i 2 magi . A tak wogule to ty na hydry/dragi/tomby/mt/poh etc idz bo tam exp slaaaby i loot taki sobie jak hcesz loota to na mt i przy okazji exp;p
|
Tak rozkminiam... Po cholerę zakładać tak durny temat na forum, na którym 3/4 wypowiadających się nie wie o czym mówi, zamiast po prostu ruszyć dupę i tam iść? Mino to mino - nic wielkiego cię tam nie zeżre na śniadanie. Już pomijam fakt czerpania przyjemność z odkrywania "tajemnic" ("" bo to tajemnica wielka nie jest), to po prostu odpowiedź będzie w 100%-tach sprawdzona.
|
O jeny. Bijesz wszystko bezproblemowo. Jeśli chcesz tam expić na dłuższą metę to na każdy wypad kupuj 2-3 bp mf (starczy Ci to na 30-40 minut). Mane spalaj tylko na niewidke i exure vite/gran. Ja zacząłem tam expić kilka dni temu. Co z tego wyszło? Jeden wypad - utopione 2.2k w mf i 300 gp w bełtach (mino archery ostro droppują bełty) a kasy za loot około 4k. Ilość doświadczenia jaką tam wbiłem w 45 minut - 36k. Jest to doskonałe miejsce do expienia, gdyż mało osób wie jaki jest to świetny teren do wzbogacenia się i wbicia exp.
|
Zotemut: Na -2 bardziej radziłbym niewidke, nic go tam nie widzi więc nie będzie tracił, a te archery i guardy 400 many (tyle co za niewidke) spokojnie mu zjadą + nie naliczy się ona do mlvla. Nie ma też ryzyka, że mu się mana skończy. Trzeba tyklo kontrolować czas do końca, bo można mieć niespodzianke.
|
BTW. Zajrzenie na mapke respawnu albo zassanie filmiku o tym expowisku autorstwa cichego maca nie jest takie trudne... jest to takze szybsze niz czekanie na odpowiedz od uzytkownikow ;)
|
Dzieki! :D Byłem tam i zabiłem wszystko 8o potem wyszedlem na powieszhnię i ktos krzyczał o quescie... Jeszcze raz wszystko zabilem i zrobilem questa :p 10% do lvl wpadło! Thx wielkie
Edit: Cytuj:
Cytuj:
|
Nie piramid tylko pyramid, chociaż sam nie wiem dokładnie, w każdym razie nie piramid
A co do tematu to dasz sobie rade. 30+ lvle tam chodzą. |
Ja tam chodzilem na 19lvl jak zalozylem Wand Of Plague, mialem Bp MF i Bp GFB i chodzilem po pietrach +2 do -2 (na -2 MS oczywiscie) nizej wolalem nie schodzic
|
Mając gfb na luzie można czyścic wszystkie piętra bez mana shielda czy niewidki, choc wszystko zależy od umiejętności gracza i hitów z runek. Ogólnie mało tam expiłem, ale robiąc lootbaga można się nieźle wzbogacic. Pozdro
|
ja epxilem tam na 35 lev+ z 35 mlev+...
-1 i -2 (bez postmana bo ja len i na 55 lev zrobilem -.-) to tak -1 lajt... -2... jak czasme lurna pod schodzy z 5 mino gfb...tak to bijesz z infenro+vis(jak jest troszke wiecej ichnp. z 2 guardy i mino archer..) wyleczysz sie spokojnie exura gran....na -3 czyscisz all z gfb i lazisz bijac all z wanda... masz troche mneijszy lev i jak wyskocza 2 mino magi moze byc problem wiec polecam gfb... hmm niepotrzebne.. na tym lev dosc duzo many wiec troskze mf z 2-3 bp na 1h ale belty+wandy+lootaz mino zwroci te koszta na 80% :].... bez niewidki.... |
Cytuj:
Minosy(z 5 gdzies;p) i 2 minoguardy, -2 : tu jest troche goraco, duzo minoguardow i archerow, jesli chcesz to wybic to najlepiej niewidka + gfb : ) -3 : Ze 4 minomagi i guardy, archery, jesli zejdziesz schodami ktore znajdziesz na polnocy od wejscia, tam jest mumia i steath ring quest. Dalej juz nei pamietam, bilem tam kiedys knightem ale to daawno temu Cytuj:
Pzdr, Carker. Bb _/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |