![]() |
Kicki - Prezent na 10 urodziny...
Witam!
Chciałbym wiedzieć czy ostatnio macie kicki, duże lagi, freezy etc. Ja miałem dzisiaj troszkę ale przeszło :) |
Ja osobiscie nie mam , ale sa dni kiedy ja mam zajebiste a inni nie , wiesz co powiem ci dla czemu bo jestem ferumbras czarodziej -> internet (modem/operator)
|
Ja nie mam kicków
|
heh fajny temat sie rozkreca
niech kazdy napisze czy ma kicki czy nie xd ja ostatnio nie mam : P |
Kicki? rzadko, mam wlan, cała noc online bez kicka, fajnie nie?:p
|
Ja mam dość czesto Discomented to..., za to kiedy inni maja kicki, ja mam piekna, czysta gre :)
|
To masz pecha :p Ja gram bez problemów, bez lagów, kicków, crashów, frezzów itp. itd.
|
Cytuj:
|
Dzisiaj 4 kicki w ciągu 30 min. Neta mam sam. Przywykłem już do tego :) Bo dość często się zdarza.
HAIL NEO 128 kb/s !! :( Mamo, tato sprawcie mi lepszą :( |
Ja tez mam neo 128 i ani jednego kicka. A tak przy okazji to w lutym mozna bez konsekwencji pozbyc sie neo i na linie tpsa wchodza takie firmy jak np netia i dialog. Osobiscie zmieniam providera na netie.
|
nie mam lagów ani kicków ani innych rzeczy tym podobnych.Poprostu może masz wirusa i trzeba zmienić antywira na lepszego tj. np kasperskiego albo masz już tak zaśmieconą windę,albo brak jakiegoś sterownika do neta albo poprostu faktycznie wina neta.
|
Cytuj:
|
To chyba mieli racje? lol
|
Re:
Ja wam powiem ino że dwa ostatnie dni były takie :
Czwartek 4.01.07 r. 9.27 :: Kick :: Dead na Tortoisach 18.19 :: Kick :: Dead na Tortoisach Poprzez cały ten okres miałem okropne lagi. Piątek 4.01.07 r. 8.00 - 16.00 :: Przez ten czas za każdym razem jak próbowałem się zalogować wyświetlało mi się "Disconnected from server..." 18.00 :: Możliwość zalogowania, okropne lagi Parę minut temu :: Nie było lagów, poszedłem na dragi a tu proszę kick = dead I za co ja kocham Cipsoft? |
Ja nie mam kicków, lagów, tylko jak dzisiaj odkrywałem laguna island i biły mnie 3 toady letko zamuliło a tak to w ogóle
|
Cytuj:
ah nowe slowa odkrywasz widze przez 14 lat jak zyje nie slyszalem o wyrazeniu "letko" no coz moze takie wyrazenie istnieje nie tlumacz sie zadna dysfunkcja mozgu... a ja tez mam kicki lagi itp. kicknelo mnie 6/7 razy w ciagu 2 godzin |
ja nie mam lagów żadnych, kicków itp.
gra chodzi płynnie i bez żadnego problemu a mam neo (1024 kb =] ) |
Cytuj:
Ja moim 25 druidem chcialem zwiedzic calego deserta. Poszedlem na Questa przy okazji, gdy wracalem wpadlem w jakas dziure z ktorej nie bylo wyjscia. poszedlem dalej patrze i zerk. Strach mnie zlapal bo bylem w p secie, mialem 70 many i 0 zarcia. Patrze jakis zioomek skiluje, napisalem mu zeby pomogl mi wyjsc to dam mu c helmet. Wyprowadzil mnie i oczywiscie musialem zabulic, bo noobem nie jestem, nigdy juz sie na deserta nie wybieralem. THE END |
Przez ostatnie miesiące nawet jednego freeza nie miałem.. a w okolicach update zaczeły sie kicki i freezy, dzis mnie kickneło i prawie padłem :/ :D
|
Ja nie mam kickow itp tylko czasami pisze Disconnected.
p.s. mam neo 640 kb/s p.s.2 kiedys mialem kicki bo mi sie USB poluzowal od neo i mnie wywalalo xD p.s.3 czasami wywala mnie z kolejki(czytaj jak jest okolo 200 osob) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |